Merhaba kıslar, bende şu ara alyans bakma telaşındayım. Yıllardır hep alyans alırsam klasik sarı ve dümdüz modellerden ilk sayfadaki gibi alıcam diyodum halada fikrim aynı.
Şuan sözlüyüm söz yüzüğüm ve tek taşım var, söz yüzüğümüde sarı istiyodum ama bulamadım düzgün bişey, beyaz sarı aldım, tek taşımda sade sarı altın ikisi çok hoş duruyor.
Ama ikisinde de çizikler oldu daha 2 aydır kullanıyorum tek taşımın avuç içinde kalan kısmı çizik ama çok yakındna bakınca belli oluyor. Ama diğer söz yüzüğümde çizikler var nasıl oldu anlamadım sanırım sağ eli çok kullanmamızldan dolayı, sol eli fazla kullanılmayacağından bu kadar yıprancağını düşünüyorum. Ayrıca şuan heryerde olan o taşlı kalın ve diğer yüzüklerr kalın olduğundan parmağınız rahat olmuyor, temizlemesi zahmetli oluyor, modalık oluyor, ben iyiki söz yüzüğünü bu şekil aldım diyorum çünkü çok iyi tecrübe oldu ellerimi yıkarken bilee ellerimi çizdiriyor.
Üzerinde hafif çizikler olabilsede Yinede klasik alyans diyorum hem yıllarca modası geçmiyor, hem herşeyle hoş duruyor ve kullanımı rahat.