Sade alyans mi gösterisli alyans mi ?

canim benimki bahsettigim topigin 116.ci sayfadaymis simdi baktim da...
oradaki tum yuzuklere bak, nasil bir sey istedigine karar verirsin o zaman...
hem kimler neyden memnun ya da memnun degil onu da ogrenirsin... :71:

Son düzenleme:
sarı alyans sevmiyorum beyaz altın alyansa bakıyoruz bende her zaman sadelikten yanayım :37:
fakat beyaz altında dümdüz taşsız bir yüzük sarı alyanslar kadar ağır durmuyor..
küçük taşlı desensiz yüzük bakıyorum dün eminönünde kapalı çarşıya baktık bi iki model var aklımda taşları düşsede sorun olmaz dedi kuyumcu:34:

hem sarı hem beyaz altın olsn ıkısı bır arada yanı...

lk model aşırı sade, çok klasik benim pek tarzım değil ve arkadaşımda var her yeri çizik çizik. bana eski geliyor bu model.
ikinci model de çok ağır ve gösterişli.
ikisinin arası bir tercih yaparsanız kullanımı daha kolay olur.
benim alyansım beyaz,sarı ve taş. ilk sayfada arkadaşın eklediği resime benziyor ve çok memnunum.
çizilmede olmdı hiç.

sade bombeli klasik alyansım var ekstra kalınlardan eşiminde benimkinden biraz daha ince olanından
erkeğe çok işli süslü alyans yakıştıramıyorum
klasik alyansın önüne tek taşını da taktığunda çok şık duruyo
tek başına bile gayet güzel.
incikli cincikli alyans alan arkadaşlarımın çoğu pişman
oldu ve değiştirdi ama ben ömrümün sonuna kadar aynı alyansı takacağımın
garantisini verebilirim.

ben de çok sadeden yana değilim. hem insan dümdüz bir yüzükten çabuk bıkar, hem de çizik çizik bir yüzük kimsenin hoşuna gitmez diye düşünüyorum. benim alyansım da sarı, beyaz altın ve taşlı. 1 yılı geçti aldığımız. bir kere olsun pişman olmadım. hala da her gören çok beğenir. bir de herkeste olan yüzüklerden hoşlanmıyorum ben. tabii karar senin sonuçta.

Taviyeleriniz icin tskler hanimlar...
Sanirim 1. alyans olacak, nisanlim 2. alyansi cok gösterisli buldu..

bizim alyanslarımızda sade düz olanlardan
ilk artısı çok rahat içini dışını temizlemek zorunda kalmıyorsun
evet biraz çiziliyor ama bence önemi yok çizilsede çok hoş duruyor parmakta
ayrıca erkeklere ben düz alyansı daha çok yakıştırıyorum
fiyat sormuşsun sanırım eşim iki alyansı 750 tl gibi bir fiyat ödemiş sanırım

katiliyorum erkekleri de düsünmek gerek alacali karma karisik alyanslar
yakismiyor erkeklere...
fiyati genel de böyle mi oluyor bombeli alyanslarin, biraz tuzlu degil mi?
:97:

1. modeli göremedim canım.
ama 2. modelide beğenmedim öyle fazla el işçilğine girmeyin derim..
en iyisi bilindik sade model ben taşlı istemiyordum ama aldığım yer çok güzel garanti verdi.
ve 1 yıl oldu neredeyse hiç bişey olmadı çok şükür :86:

yorumlariniz icin tskler kizlar..

Bombeli alyanslarin kalin degil de ince ama yine bombeli seklinde olanlari gördüm gecen,
cok basit duruyordu
fiyati ona ragmen yüksekti.. netteki fotograflar mi yaniltmaca anlamadim dogrusu
..

bizde aldık alyanslarımızı sonunda sade klasik beyaz altın alyans aldık Allah'ın izniyle 3 Temmuzda parmağımızda olacak sevdiğimle:69:

Son düzenleme:
Ben kalın alyansları seviyorum,bombeli olanlardan hoşlanmıyorum,benim alyansım bvlgari,çok beğenerek aldım yanına tek taş da çok yakışıyor

Merhaba kıslar, bende şu ara alyans bakma telaşındayım. Yıllardır hep alyans alırsam klasik sarı ve dümdüz modellerden ilk sayfadaki gibi alıcam diyodum halada fikrim aynı.
Şuan sözlüyüm söz yüzüğüm ve tek taşım var, söz yüzüğümüde sarı istiyodum ama bulamadım düzgün bişey, beyaz sarı aldım, tek taşımda sade sarı altın ikisi çok hoş duruyor.
Ama ikisinde de çizikler oldu daha 2 aydır kullanıyorum tek taşımın avuç içinde kalan kısmı çizik ama çok yakındna bakınca belli oluyor. Ama diğer söz yüzüğümde çizikler var nasıl oldu anlamadım sanırım sağ eli çok kullanmamızldan dolayı, sol eli fazla kullanılmayacağından bu kadar yıprancağını düşünüyorum. Ayrıca şuan heryerde olan o taşlı kalın ve diğer yüzüklerr kalın olduğundan parmağınız rahat olmuyor, temizlemesi zahmetli oluyor, modalık oluyor, ben iyiki söz yüzüğünü bu şekil aldım diyorum çünkü çok iyi tecrübe oldu ellerimi yıkarken bilee ellerimi çizdiriyor.
Üzerinde hafif çizikler olabilsede Yinede klasik alyans diyorum hem yıllarca modası geçmiyor, hem herşeyle hoş duruyor ve kullanımı rahat.

bende sade olanlarin cok hos ve zarif durdugnu dusunyorum. Ver herseyle guzel uyumlu olur. ama boyle ortasinda ufacik tek 1 tane tas olanlarida hosuma gidiyor, ben yaninda tektas almayida dusundugum icin uyumlu olsunlar istiyorum.

Back