saçtaki sirkeler:(

Bildigim gordugum kadariyla sirkeler sac kesilmeden gitmiyor bitte 7 kapi dolasirmis diye duyduyd sizede gecebilir bazende bunye yapiyor en iyisi saci kesmek..

Bildigim gordugum kadariyla sirkeler sac kesilmeden gitmiyor bitte 7 kapi dolasirmis diye duyduyd sizede gecebilir bazende bunye yapiyor en iyisi saci kesmek..
GEÇMİŞ OLSUN.
benimde kızım 4 yasındayken anaokuluna başlamadan evdeyken oldu komsumuzun kızından bulaştı biz başka sehre taşınmıstık cocuk oynasın diye geliyorlardı banada bulaştı ilk farkettiğimde çıldırıyordum ve ben cokkkk fazla temizim nasıl olur diye sonra anladımmki komsumuzn kızı kısacık saclı farkettim.bit bulamıs ve sirkede var.hemen gittim ilk defa başıma böyle bişey geldi.eczaneden sıkılpıkıl p...nit sprey sampuan aldım.yıkadım banyoda durulama suyuna sirke koydum içinden cıkan ince dişli tarakla taradım.allahım banyodan sonra kuruluyom saçık oturtuyorm tarıyom sonra gene görüyorm sar başa çıldırıyordum.yılmadan tekrar tekara.kendi saçımıda yıkıyordum eşim tarıyordu.sonra saçımı boyadım.
aklınızda olsun saç boyası hiç bişey bırakmaz size bulasırsa hemen sacınızı boyayın iyice dusun boya durulayın ben bu sekilde bir cırpıda kurtuldum.ama kızımın sacı uzundu temizle yatak carsaf hep yıka tara kabus gibi.geçti sukur hiç oynatmadım ondan sonra dısarıda cok cıkmadık.kurtulduk yasadıgım sehirden de tasındık.memlekete geldik:)) tüm pisliklerden arındık nereye bağladım bak

Sirkeli su yapıp Bi de öyle tarayın banyodan sonra son durulama suyuna azıcık sirke katın yine ... Oyle care olur yiyenimi öyle kurtarmıştık biz

Canim okula veya kreße giden cocuklara pit tokasi almali ..
Yoksa bitleniyorlar ister istemez ..
Bence 3 numaraya vurun ..
Kisa saç o zamn hepsi gider..
Eger bite donusurse zor kurtukursunuz trk care sifira vurmak olur..

Annem gaz yağı ile bekletip sonra tarayıp tek tek sirkeleri bulup öldürmüştü. İlkokulda çok çektim bitten

Ya bence cok fazla abartmissiniz kucukken bitlenmistim ben sinifta bi kizdan bulasmisti. Annem sampuanlayip taramisti gecmisti. Bikac yil once de otobusten bulasti hatta anlamadan gittim arkadasima da bulastirdim. Doktora gittim git su sampuani al . saclarim da cok uzundu bi sise harcadim sonra taradim saclarimi. Sonra herseyimi 60 derecede yikadim birer kez taraklarimi da kaynar suda bekletmistim sampuanla beraber. 10 gun sonra tekrar kullanmaniz gerekiyor o sampuani. Tekrar yikayip tariyorsunuz ve gecip gidiyor.

Bit tokalari falan da var onlar işe yaramıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…