Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçta konaklanmıyı gidermek için çözüm arıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

dalsxix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2008
9
0
86
İstanbul
bir türlü bu saçımdaki konaklanmadan kurtulamıyorum.ayrıca acayip derecede kaşıntıda yapıyor.bildiğim bütün yöntemleri kullandım, fakat ne yazıkki sorunu çözemedim.bu konuda bildiğiniz birşey varsa beni aydınlatırmısın lütfen.

konaklanma denilen sey galiba derinin pul pul olup zaman zaman da yara sekline dönüşmesi hali degilmi?? yanlıs mı biliyorum..eger öyleyse benim sevgilimdede vardı gecti..

canm bende bebeklerde olur zannediyodm demekki büyüklerdede olurmuşş canım karbonatlı su yap saçına sür bide zeytinyagg ama bence saçını kısa degilse kestr sonraa bu dedgmii yapp sonuçalırsn inşş

durulama suyuna biraz elma sirkesi koy,her duşta bunu tekrarla....benim genelde boyadan sonra olur.....ama elma sirekisi geçiriyor..üzüm sirkesiyle deneme.............

benim 6 aylık yiğenimdede var en iyi yöntem bebek yağı tam geçirmedi ama bayaa azalttı onun ki bebeklerde olanlardan olduğu için daha yoğun tabi senn ki öyle değildir o yüzden daha çabuk geçer..duştan 2 saat önce filan sür.

bence zeytin yağıda geçirir iyice pamkla ovala saçının diplerini..ayrıca son durulama suyuna elma sirkesi koy işe yarıycaktırgamyoncuiremsu

kızlar aynı sorun ben de vardı saçımın üstünden görünen beyazlardan bıkmıştım kaşıntısı ayrı bir dertti banyo yapmadan zeytin yağını kafanıza iğce yedirin sık dişli bi tarakla tarayın banyodan sonra son duruma suyunada elma sirkesi bunu bazı insanlarda 1 kaç denemede bazılarındada ilk dene mede sonuç veriyor birde eczaneden sebolin iyi geliyo.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…