arkadaşlar merhabalar benim sorunum 3 yada 4 ay önce saçıma balyaj yaptırdım yarım armut şeklinde olan balyajdı sanırım ve buaralar saçımın uçları ikiye ayrılıyor senağlama neyapabilirim kuaförüme sordum neyapabiliriz die gliss elsevin saç uçları için maskelerini filan önerdi sizlerin bildiği bi öneri varmı yardımlarnızı esirgemeyin öptüm hepinizi...
şunuda belirteyim saçımı düzleştirdiğim zamanlar saçım iyice kuruyor sertleşiyor çok kötü beyaz sabunla akıyor filan diyorlar işe yarıyormu kurtulmak istiyorum boyadan saçım düzelsin istiyorum
canım aynı sorun bende de vardı..sürekli çatal çatal duruyodu..tam 1 yıl önce perma yaptırmıştım ve tutmaştı...kestire kestire yine geçen seneki saçımın boyunu yakalamaya başladım artık...
sana vishy nin şampuanını şiddetle tavsiye ederim...çatallaşma 1 ay sonra ciddi anlamda yok oluyo...eczanelerde var 30 lira civarında...ben bi onu bi de elseve in bakım maskesini yapıyorum şampuandan sonra durulayıp çıkıoyorum...yanmış ve kırılmış saçtan eser kalmadı...yalnız eğer çok kötüyse uçlarından biraz kestirmeni tavsiye ederim
hint yagi da cok iyi geliyor saclarina evdeyken iyice bir güzel dogal maskeler yap karisimlar yap sacin güclensin kirikler tam anlamiyla yok olmaz ama düzelme olur yumsak olur daha da cok kirilmasini önler sacina yumurta sarisi zeytinyagi ve hint yagini karistir sür sonra bir poset bagla birde üzerin ahvlu sicak dursun kafan bir saat falan beklet sonra sampoola krem sür sacini cok fönleme yipratici seylerden uzak dur.
sana yardımcı olamicam tatlım çünkü aynı sorunla bnde boğuşuyorum gerçektende çok yorucu ve üzücü.6-7 ay oldu saçlarım sertleşmeye başladı sertleşincede kabarıyor ve o yumuşacık saçalrımdan eser kalmadı gibi...nolursunuz yardım edin yoksa saçalrım geri gelmezse ben biterim mahfolurum.