Saçma sebepten biten ilişkim

Ilk buluşma gülümle canimla başlarsa ne o ilişkide samimiyet ara ne de o insanda. Onun mizacinin ne olup olmadigini anlayacak kadar bir iliski sureniz olmamiş ki zaten. Boşverin.

Yorumunuz için teşekkürler. Bende öyle düşünüyorum. Aileyi ben hiç araya katmak istemedim fakat ilk o anlatmaya başladı ve bana da soruyordu anlattın mi ailene diye. Bende hem karşılıklı olsun hem de mahçup olmasın diye aileme anlattım hızlı olduğunun farkındaydım.

Teşekkür ederim. Bahsettiğiniz psikolojik olayı biliyorum. Hatta ilişkim varken şans eseri bir videoda denk gelmiştim. Üzülmüyorum sadece vaktimi boşuna bir insana vermişim. Kendime üzülüyorum ama tabii ki bir tecrübe oldu benim için.

Vakit dedigin iki ay, onda da sadece pazarları görüşmüşsünüz ne güzel iki ay şımartılmış, çiçekler almis, birinin ilgi odağı olmuşsun. Keyifli zaman gecirmissin.
Neden üzülesin ki? Bazı aşklar kısa sürer. Her gönül ilişkisi kurdugumuz insanla evlenme devri birkaç kuşak öncede kaldi.

Böyle okuyunca hak verdim Teşekkür ederim

Sanki dengesiz bir insan.Net duruş her zaman iyidir.Bir de nedir ya mesajla bitirmek.Al karşına konuş.Bu kadar korkak,özgüvensiz olunmaz ki.İyi ki bitmiş.

Gidene bay bay yolu açık olsun.

Başkası olsa hiç buluşmaz ama göz önünde olmak istemez. Ama hep buluşmuşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…