Sal gitsin bize ayrılıklar yakışır hele de böyle adamlar varsa mesajla ayrılmak nedir yav o olay en son ben liseye giderken vardı çok ergence olmuş peluş oyuncak gibi bu ne yav gelen giden dolduruşa geliyoArkadaşlar gece gece ilham geldi yazayım anlatayım dedim hem fikir alırım hem de içim rahatlar diye. 2-3 aylık bir ilişkim vardı, yaklaşık 1 hafta önce bitti. Kendisi benim yakın erkek arkadaşımın, çocukluk arkadaşıydı. Beraber çektiğimiz bir fotoğrafta görmüştü ve konuşmak istemişti. Başlarda ben sıcak bakmayıp ilişkiye hazır hissedemesem de konuşmaya başlamıştım. Tabi zamanla hissiyatım oluşmuştu ve ilk buluşma yaşanmıştı. Beni görmek için kapımın önüne vs gelmişti. Daha sonra ilk buluşmayı yaşadık çok güzel geçmişti sağ olsun evime kadar bırakmıştı, öpmüştü işte klasik şeyler... Adını koymuştuk artık. Aramızda gül muhabbeti geçmişti buluşmadan önce. O yüzden Gül'ün anlamı ve önemi vardı bizim için. Bana gül alıyordu, gülüm diye seviyordu, hediyeler, ilgiler, sevgiler havalarda uçuşuyordu 2-3 ay içerisinde. Son zamanlarda buluşunca eski tadı alamadığımızı fark ettim ama çok çaktırmadım. Biz her pazar buluşurduk, ailelerimiz biliyordu, yakın arkadaslarimiz taniyordu artik bizi ortak arkadas olmuşlardı yani, her seyimizi ortak yapardik vs... Yani ilişkimizde bir problem yoktu. Kavgalarimiz, tartismalarimiz tabi ki oluyordu ama basit sebeplerden max 20 dk sonra oturup barışır hicbir sey olmamis gibi şakaya da vurardik meseleyi... Ama son zamanlarda dediğim gibi bir gariplik hissetmeye başlamıştım. Sanki artik zorla geliyormuş gibiydi, sıkılmıştı sanırım bilemiyorum. Ailevi sorunlarından bahsediyordu, canının sıkıldığını anlatıyordu. Bende destek olmaya çalışıyordum elimden geldiğince. Meğer son kez destek olmuşum da haberim yokmuş.Kendisi arkadaşları ile otururken bana uzun bir ayrılık mesajı attı. Özet geçecek olursam yapamadığını, bu aralar mutsuz olduğunu vs. vs yazmıştı bende uzatmadan tamam dedim ve bitirdim. benim gözümde bu bir bahane. Bir mesele daha olmuştu aramızda geçen, onda da arkadaşlarının dolduruşuna gelip kavga etmişti benimle. Acaba bu son meselede de mi öyle oldu diye düşünüyorum. Çok garip... Yeni birini buldu diyemem çünkü kendisinin öyle bir mizacı yok. Diyorum ya çevresini az çok tanıyordum ve kendisini de. bilmiyorum artık her şey olabilir Bu arada ortak arkadaşımız ayrıldıktan sonra oturup bana ayrılık mesajı yazmadan önce konuştuklarını söyledi. Kendisi mental olarak kötüyüm ilişki kaldıramıyorum vs demiş. tabi doğruysa... dolduruşa gelmiş gibi
genelde başka birisi oldugu zaman böyle yapılır ben başkası var diye düşüdndüm, eğer yoksa da belki zamanla yaşamanız gerekenleri çok hızlı yaşamışsınızdır ve seninle buluşması için heyecanı, gizemi bitmiştir. erkekler genelde elde edemediğinin veya elde etmek ümidi ile peşinden koşar, yanlış anlaşılmasın elde etmek sadece birliktelik değildir fakat her buluşmaya giderseniz herşeye tamam derseniz bir süre sonra klasik ilişki moduna girer ve peşinden koşacak birşey kalmaz. belki de standart şeylerden sıkılmıştır ama ailevi problem falan filan yalan bunlar kanmayınArkadaşlar gece gece ilham geldi yazayım anlatayım dedim hem fikir alırım hem de içim rahatlar diye. 2-3 aylık bir ilişkim vardı, yaklaşık 1 hafta önce bitti. Kendisi benim yakın erkek arkadaşımın, çocukluk arkadaşıydı. Beraber çektiğimiz bir fotoğrafta görmüştü ve konuşmak istemişti. Başlarda ben sıcak bakmayıp ilişkiye hazır hissedemesem de konuşmaya başlamıştım. Tabi zamanla hissiyatım oluşmuştu ve ilk buluşma yaşanmıştı. Beni görmek için kapımın önüne vs gelmişti. Daha sonra ilk buluşmayı yaşadık çok güzel geçmişti sağ olsun evime kadar bırakmıştı, öpmüştü işte klasik şeyler... Adını koymuştuk artık. Aramızda gül muhabbeti geçmişti buluşmadan önce. O yüzden Gül'ün anlamı ve önemi vardı bizim için. Bana gül alıyordu, gülüm diye seviyordu, hediyeler, ilgiler, sevgiler havalarda uçuşuyordu 2-3 ay içerisinde. Son zamanlarda buluşunca eski tadı alamadığımızı fark ettim ama çok çaktırmadım. Biz her pazar buluşurduk, ailelerimiz biliyordu, yakın arkadaslarimiz taniyordu artik bizi ortak arkadas olmuşlardı yani, her seyimizi ortak yapardik vs... Yani ilişkimizde bir problem yoktu. Kavgalarimiz, tartismalarimiz tabi ki oluyordu ama basit sebeplerden max 20 dk sonra oturup barışır hicbir sey olmamis gibi şakaya da vurardik meseleyi... Ama son zamanlarda dediğim gibi bir gariplik hissetmeye başlamıştım. Sanki artik zorla geliyormuş gibiydi, sıkılmıştı sanırım bilemiyorum. Ailevi sorunlarından bahsediyordu, canının sıkıldığını anlatıyordu. Bende destek olmaya çalışıyordum elimden geldiğince. Meğer son kez destek olmuşum da haberim yokmuş.Kendisi arkadaşları ile otururken bana uzun bir ayrılık mesajı attı. Özet geçecek olursam yapamadığını, bu aralar mutsuz olduğunu vs. vs yazmıştı bende uzatmadan tamam dedim ve bitirdim. benim gözümde bu bir bahane. Bir mesele daha olmuştu aramızda geçen, onda da arkadaşlarının dolduruşuna gelip kavga etmişti benimle. Acaba bu son meselede de mi öyle oldu diye düşünüyorum. Çok garip... Yeni birini buldu diyemem çünkü kendisinin öyle bir mizacı yok. Diyorum ya çevresini az çok tanıyordum ve kendisini de. bilmiyorum artık her şey olabilir Bu arada ortak arkadaşımız ayrıldıktan sonra oturup bana ayrılık mesajı yazmadan önce konuştuklarını söyledi. Kendisi mental olarak kötüyüm ilişki kaldıramıyorum vs demiş. tabi doğruysa... dolduruşa gelmiş gibi
Ay şu başkasını bulmuş ne ya.Başkasını bulunca sizi bırakmış. 2-3 ayda kendinizi bu kadar kaptırmasaydınız keşke. Aşırı aşırı ilgi gösteren adamların altından hep aynı hikaye çıkıyor.
bu konuda bir yarannız mı var? arkadaş fikrini belirtmiş ve genelde de öyle olur kimse durduk yere yapamıyorum diye gitmez. burası fikir ve düşüncelerimizi özgürce belirttgimiz bir platfrom fikrinizi yazın geçin sizine miletin düşüncesindenAy şu başkasını bulmuş ne ya.
Her konuya başkası başkası.
Yahu arkadasım tanıyor musun çocuğu hayırdır ne kadar emin konuşuyorsunuz.
Böyle bir ihtimal de olabilir ama bu kadar net yazmaj biliyormuş gibi.
Anlaşamamıştır soğumuştır birilerinin gazına gelmiştir.
Burda konu sahipleri kendi açısından konuşuyor.
Hiçbir şey yoktu ortada gibi konuşuyor.
Belki kız huysuz bir şey tripli falan çekemedi .
Konu sahibi alınma ama bunlarda neden olabilir.
Hersey ihtimal.
Başkası vardır fakat başkası yeni olan değildir. Eskisi olandır ya onunla barismistir yada barisacaktir yada ona olan özlemi artmıştır. Kendimde iliskilerimde yasadigimla erkekler biriyle ilişkileri bittiğinde yarabandi olarak tanışınca bombardıman yapıyor geçmişe olan ozlemi artincada malesef ortadan kayboluyor.Arkadaşlar gece gece ilham geldi yazayım anlatayım dedim hem fikir alırım hem de içim rahatlar diye. 2-3 aylık bir ilişkim vardı, yaklaşık 1 hafta önce bitti. Kendisi benim yakın erkek arkadaşımın, çocukluk arkadaşıydı. Beraber çektiğimiz bir fotoğrafta görmüştü ve konuşmak istemişti. Başlarda ben sıcak bakmayıp ilişkiye hazır hissedemesem de konuşmaya başlamıştım. Tabi zamanla hissiyatım oluşmuştu ve ilk buluşma yaşanmıştı. Beni görmek için kapımın önüne vs gelmişti. Daha sonra ilk buluşmayı yaşadık çok güzel geçmişti sağ olsun evime kadar bırakmıştı, öpmüştü işte klasik şeyler... Adını koymuştuk artık. Aramızda gül muhabbeti geçmişti buluşmadan önce. O yüzden Gül'ün anlamı ve önemi vardı bizim için. Bana gül alıyordu, gülüm diye seviyordu, hediyeler, ilgiler, sevgiler havalarda uçuşuyordu 2-3 ay içerisinde. Son zamanlarda buluşunca eski tadı alamadığımızı fark ettim ama çok çaktırmadım. Biz her pazar buluşurduk, ailelerimiz biliyordu, yakın arkadaslarimiz taniyordu artik bizi ortak arkadas olmuşlardı yani, her seyimizi ortak yapardik vs... Yani ilişkimizde bir problem yoktu. Kavgalarimiz, tartismalarimiz tabi ki oluyordu ama basit sebeplerden max 20 dk sonra oturup barışır hicbir sey olmamis gibi şakaya da vurardik meseleyi... Ama son zamanlarda dediğim gibi bir gariplik hissetmeye başlamıştım. Sanki artik zorla geliyormuş gibiydi, sıkılmıştı sanırım bilemiyorum. Ailevi sorunlarından bahsediyordu, canının sıkıldığını anlatıyordu. Bende destek olmaya çalışıyordum elimden geldiğince. Meğer son kez destek olmuşum da haberim yokmuş.Kendisi arkadaşları ile otururken bana uzun bir ayrılık mesajı attı. Özet geçecek olursam yapamadığını, bu aralar mutsuz olduğunu vs. vs yazmıştı bende uzatmadan tamam dedim ve bitirdim. benim gözümde bu bir bahane. Bir mesele daha olmuştu aramızda geçen, onda da arkadaşlarının dolduruşuna gelip kavga etmişti benimle. Acaba bu son meselede de mi öyle oldu diye düşünüyorum. Çok garip... Yeni birini buldu diyemem çünkü kendisinin öyle bir mizacı yok. Diyorum ya çevresini az çok tanıyordum ve kendisini de. bilmiyorum artık her şey olabilir Bu arada ortak arkadaşımız ayrıldıktan sonra oturup bana ayrılık mesajı yazmadan önce konuştuklarını söyledi. Kendisi mental olarak kötüyüm ilişki kaldıramıyorum vs demiş. tabi doğruysa... dolduruşa gelmiş gibi
ahir zaman ilişkilerinde başkası ihtimali zayıf değil açıkçası ama genellemek de doğru olmaz. ben de ilişkimde mutlu değildim yani her sıkıldığımda aklımdan ayrılma ihtimali geçiyordu ve benim hayatıma başka biri girmedi, ayrıldım, üzerinden zaman geçti hala daha da kimseyi almadım yani hayatıma. bazen ilişki sahiden insanı yoruyor. ilişki deyip geçmemek lazım maddi manevi çok gideri oluyorAy şu başkasını bulmuş ne ya.
Hersey ihtimal.
Pardon? İstediğimi yazarım, başka şeye sinirlenip dolup gelip burada agresifleşmeyin. Konu sahibi yorumumdan rahatsız oluyosa kendisi belirtir zaten. Size laf düşmüyor.Ay şu başkasını bulmuş ne ya.
Hersey ihtimal.
Ay ne sinirlenicem ya.Pardon? İstediğimi yazarım, başka şeye sinirlenip dolup gelip burada agresifleşmeyin. Konu sahibi yorumumdan rahatsız oluyosa kendisi belirtir zaten. Size laf düşmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?