• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçma sebeplerden kızmak

ruhuolmuskadin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2022
81
-33
3
26
Nasıl başlasam bilemiyorum,eşimi çok seviyorum, o da beni sevdiğini söyler ama en ufak seylerde bazen aşırı öfkeleniyor. Az önce bir şeyin kapağını açamadı, açmasına yarayan aleti ona lazım olur diye iş yerine bırakmıştım çünkü lazımdı o gün. İşte az önce kapağı acamayınca bana kızdı. Senin yüzünden gibisinden bi şeyler dedi.Yüzüme bakmadı,sinirli sinirli baska odaya gecti. Sonrasında da konusmadı. Normalde nazik vs davranır hiç beklemiyordum öylece kalakaldım ve aşırı üzüldüm :( yaşadığım Yerde dostum ailemde yok anlatacak kimsemde yok sadece içimi dökmek istedim. Bazen böyle davranışları oluyordu da,1 sefer ya da 2 defa daha oldu önceden ama sesi bu kadar kızgın değildi.ben onun için her şeyi düşünüp üstüne titriyorum o ise bana kızarken hiç düşünmüyor :(

Fazla abartılı davranislar sergileme..
Annesi gibi sürekli kocanın üzerine titreme.
Çocuk değil en nihayetinde,kazık kadar adam.
Canı başka bir şeyi sıkılmış belli ki ; nazi geçtiği çin sana patlıyor.
Abartmamak lazım ancak sürekli sudan sebeplerden sesini yükseltip tatsizlik cikariyorsa alıp karşına konuş,hoşlanmadığını soyle.

Fazla abartılı davranislar sergileme..
Annesi gibi sürekli kocanın üzerine titreme.
Çocuk değil en nihayetinde,kazık kadar adam.
Canı başka bir şeyi sıkılmış belli ki ; nazi geçtiği çin sana patlıyor.
Abartmamak lazım ancak sürekli sudan sebeplerden sesini yükseltip tatsizlik cikariyorsa alıp karşına konuş,hoşlanmadığını soyle.
Evet maalesef ki fazla abartılı davrandım,iş yerinde yemek götürmek vs zorunlu değildi ben ona yemek veriyordum ve verdiğim yemeğin icine o şeyi koymustum...

Haklısınız ama basımdan geceni bilmiyorsunuz ki ben cocuk yastan beri şiddet gördüm,cok zor zamanlar gecirdim hala düzelemedim...
Bunu şu an uydurduğunuzu düşünüyorum nedense. Çocuk yaştan beri şiddet gören biri daha güçlü olur, bu kadar eften püften şeylere alınmaz sanırsam.

Nasıl başlasam bilemiyorum,eşimi çok seviyorum, o da beni sevdiğini söyler ama en ufak seylerde bazen aşırı öfkeleniyor. Az önce bir şeyin kapağını açamadı, açmasına yarayan aleti ona lazım olur diye iş yerine bırakmıştım çünkü lazımdı o gün. İşte az önce kapağı acamayınca bana kızdı. Senin yüzünden gibisinden bi şeyler dedi.Yüzüme bakmadı,sinirli sinirli baska odaya gecti. Sonrasında da konusmadı. Normalde nazik vs davranır hiç beklemiyordum öylece kalakaldım ve aşırı üzüldüm :KK43: yaşadığım Yerde dostum ailemde yok anlatacak kimsemde yok sadece içimi dökmek istedim. Bazen böyle davranışları oluyordu da,1 sefer ya da 2 defa daha oldu önceden ama sesi bu kadar kızgın değildi.ben onun için her şeyi düşünüp üstüne titriyorum o ise bana kızarken hiç düşünmüyor :KK43:
Ne kadar iyi davranirsan ne kadar sessiz kalırsan sesleri dahada çoğalır erkek milleti kedi gibi nankordur

Bunu şu an uydurduğunuzu düşünüyorum nedense. Çocuk yaştan beri şiddet gören biri daha güçlü olur, bu kadar eften püften şeylere alınmaz sanırsam.
Neden uydurayım kş böyle bir seyi? Ben ağzıma almam,nasıl güclü olmamı beklediniz? Bugune kadar dayanabildim ama intihara meyilliyim,hemen moralim düsüyor.

Elinizden yardım etmek gelmiyorsa gönül kırmayın bari.yalan söylemek icin suan gecerli sebebim yok,iyi hissetmek icin dertlesmek istedim sadece
Ayy içim daraldı zaten bu kadar drama queenlikten. Yazmıcam artık. Söylediklerinin hiç inandırıcı gelmedi. Sadece gereksiz yere fazla alıngansınız o kadar

Ayy içim daraldı zaten bu kadar drama queenlikten. Yazmıcam artık. Söylediklerinin hiç inandırıcı gelmedi. Sadece gereksiz yere fazla alıngansınız o kadar
İlk konuma bakarsanız görürsünüz,inanmak zorunda değilsiniz drama queen de değilim. Sataşacak insan arıyordunuz bulamadınız sadece

Biraz sesinizi çıkartın canım sizde. Karşınızdaki adam durduk yere sesini yükseltip azalıyor, siz ise nahifçe bir köşede kırılıyorsunuz. Biraz cıngar çıkartın, fettan olun bakın bakalım bir daha sinirini sizden çıkartabiliyor mu? Böyle davranırsanız daha çoook azarlar sizi.

Ayrıca buna üzülüyorsunuz ama önceki konunuzu okudum, adam ve ailesi sizin bütün altınlarınızı almışlar, bir işe girmenize de yasak koymuşlar. Şehirde bir başınızasınız. Daha büyük sorunlar var sanki?? Adam ve ailesi iyice tepenize çıkmış. Böyle birinin nesini sevip şımartıyosunuz anlayamadım.

Back
X