- 15 Ekim 2022
- 81
- -33
- 3
- 26
- Konu Sahibi ruhuolmuskadin
Çevremde de cok var gercekten bu dogru ama ben sert olamıyorumBiz kadınlar öyle zann ediyoruz ama aksine hep nankör kadınlarin eşlerine dikkat etsen görsün iyiler ne kadar degersiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çevremde de cok var gercekten bu dogru ama ben sert olamıyorumBiz kadınlar öyle zann ediyoruz ama aksine hep nankör kadınlarin eşlerine dikkat etsen görsün iyiler ne kadar degersiz
Daha sonra o konuyu dile getirdim,ailemle konusmuyordum vs ama annem sayesinde konusuldu hepsi.o sürecte de baya zorlandım,baya üzüldüğüm ve bana tavır alındığı oldu lakin hakkımı aldım bence çok şükür.şuan bir sey demiyorlar, altınlarda bende ama işte yeni yeni seyler cıkıyorAyrıca buna üzülüyorsunuz ama önceki konunuzu okudum, adam ve ailesi sizin bütün altınlarınızı almışlar, bir işe girmenize de yasak koymuşlar. Şehirde bir başınızasınız. Daha büyük sorunlar var sanki?? Adam ve ailesi iyice tepenize çıkmış. Böyle birinin nesini sevip şımartıyosunuz anlayamadım.
O kadar haklısınız ki....benim basımda büyürken aile yoktu,onu aile yerine koymustum.beni oradan vurdu...Biraz sesinizi çıkartın canım sizde. Karşınızdaki adam durduk yere sesini yükseltip azalıyor, siz ise nahifçe bir köşede kırılıyorsunuz. Biraz cıngar çıkartın, fettan olun bakın bakalım bir daha sinirini sizden çıkartabiliyor mu? Böyle davranırsanız daha çoook azarlar sizi.
Olamazsın zaten insan ya vicdanlidir yada diyildir değişmez ama istemese de birazcık olduğundan farklı olmaya mecbursun cunki gercekten çok iyi oluncada insan deyersiz oluyo en azından karşılık vericenÇevremde de cok var gercekten bu dogru ama ben sert olamıyorum![]()
Kimseyi COK sevmeyin yoksa çok kırılırsıniz . Herkesle belirli bir mesafe olmalı evlatlarımızla bile . Ben böyle düşünüyorumNasıl başlasam bilemiyorum,eşimi çok seviyorum, o da beni sevdiğini söyler ama en ufak seylerde bazen aşırı öfkeleniyor. Az önce bir şeyin kapağını açamadı, açmasına yarayan aleti ona lazım olur diye iş yerine bırakmıştım çünkü lazımdı o gün. İşte az önce kapağı acamayınca bana kızdı. Senin yüzünden gibisinden bi şeyler dedi.Yüzüme bakmadı,sinirli sinirli baska odaya gecti. Sonrasında da konusmadı. Normalde nazik vs davranır hiç beklemiyordum öylece kalakaldım ve aşırı üzüldümyaşadığım Yerde dostum ailemde yok anlatacak kimsemde yok sadece içimi dökmek istedim. Bazen böyle davranışları oluyordu da,1 sefer ya da 2 defa daha oldu önceden ama sesi bu kadar kızgın değildi.ben onun için her şeyi düşünüp üstüne titriyorum o ise bana kızarken hiç düşünmüyor
![]()
Hayatta en çok kendinizi sevin. Önce can sonra canan. Hem o çocuğunuz değil kocanız, üstüne titremeyin-şımartmayın çok da değer vermeyin yani. Kendisi aynen böyle yapıyor zaten.O kadar haklısınız ki....benim basımda büyürken aile yoktu,onu aile yerine koymustum.beni oradan vurdu...
EvetYeni mi evlendiniz?
Canınızın sıkkın olduğunu anlayabiliyoruz ama cevaplarınızı bakıyorum, çoğunda insanlara kızıyorsunuz, belli ki her şeye cevap verme potansiyeliniz var, öfkenizi üyelere değil de eşinize yönlendirin.Tedavi görüyorum diye belirtti ,illa saldırmasanız olmuyor galiba
O zaman sesinizi çıkarmaya başlayın. Alttan alıp alışmayın. Önce bağırmayla başlar, sonra şiddete döner.
Yasin kaç bilmiyorum ama eşine de böyle davranirsan senden uzaklaşır erkekler fazla naza tribe mızmızliga gelemezKeske daha onceden bilseydim,ben iyi olursam daha cok sever sanan biriyim
24 yasım, katılıyorum bende suan ogrendım bu kadar iyi davranısa gelemiyorlarYasin kaç bilmiyorum ama eşine de böyle davranirsan senden uzaklaşır erkekler fazla naza tribe mızmızliga gelemez
Çok yanlış biliyorsunuz. Elbette çocukken şiddet görüp sonradan ilişkilerinde güçlü duran insanlar vardır. Ama genel olarak çocukken şiddet gören insanlar büyüyünce, şiddet görmemek için alttan alma uyumlu olma görünmez kalmaya çalışma gibi pasif korunma yöntemlerini tercih eder. Çünkü bilinçdışında hala şiddet görme korkusu vardır. O yüzden lütfen böyle katı bir şekilde yargılamayın insanlarıBunu şu an uydurduğunuzu düşünüyorum nedense. Çocuk yaştan beri şiddet gören biri daha güçlü olur, bu kadar eften püften şeylere alınmaz sanırsam.
Hösstt de!! Sinirlendigi zaman istedigi gibi davranamaz kabul etme, su hareketlerıne cekıduzen ver deNasıl başlasam bilemiyorum,eşimi çok seviyorum, o da beni sevdiğini söyler ama en ufak seylerde bazen aşırı öfkeleniyor. Az önce bir şeyin kapağını açamadı, açmasına yarayan aleti ona lazım olur diye iş yerine bırakmıştım çünkü lazımdı o gün. İşte az önce kapağı acamayınca bana kızdı. Senin yüzünden gibisinden bi şeyler dedi.Yüzüme bakmadı,sinirli sinirli baska odaya gecti. Sonrasında da konusmadı. Normalde nazik vs davranır hiç beklemiyordum öylece kalakaldım ve aşırı üzüldümyaşadığım Yerde dostum ailemde yok anlatacak kimsemde yok sadece içimi dökmek istedim. Bazen böyle davranışları oluyordu da,1 sefer ya da 2 defa daha oldu önceden ama sesi bu kadar kızgın değildi.ben onun için her şeyi düşünüp üstüne titriyorum o ise bana kızarken hiç düşünmüyor
![]()
Beni benden iyi tarif etmissiniz elinize sağlık,çok teşekkür ederim,Allah razı olsunÇok yanlış biliyorsunuz. Elbette çocukken şiddet görüp sonradan ilişkilerinde güçlü duran insanlar vardır. Ama genel olarak çocukken şiddet gören insanlar büyüyünce, şiddet görmemek için alttan alma uyumlu olma görünmez kalmaya çalışma gibi pasif korunma yöntemlerini tercih eder. Çünkü bilinçdışında hala şiddet görme korkusu vardır. O yüzden lütfen böyle katı bir şekilde yargılamayın insanları