Saçma bir soru ama bir umut işte :)

MuzipRakkase

Üyelkiptali istiyrm olmuo
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
2.206
3
66
Zonguldak
Kızlar bana bir yardım edin ya,sevgilimle 6 yıldır çıkıyoruz bundan 6 yıl önce bir parfüm kullanırdı o kadar hoş çekici bir koku idiki kendiside esmer buram buram kokardı,ama suan adını hatırlamıyo,bende o zamanlar yeniyiz diye sormaya utandım geçenler de bir erkekte daha duydum bu kokuyu soracaktım ama yanlış anlaşırım dedim vazgeçtim 6 7yıldır moda olan erkek kokularını söyleyin bulana kadar denicem bu kokuyu,deniz kokusu yada freş bir koku değil,saçma bir soru belki de ama bir umut işte :)

Son düzenleme:
valla benim ilk aklıma gelenleri yazım sana :))

hugo boss boss
lacoste red
armani code ( bunun siyah bir şişesi vardır hakkatende buram buram kokar )
umarım yardımcı olabilmişimdir :))

valla benim ilk aklıma gelenleri yazım sana :))

hugo boss boss
lacoste red
armani code ( bunun siyah bir şişesi vardır hakkatende buram buram kokar )
umarım yardımcı olabilmişimdir :))

Sağol eylultamer denicem bu kokuları açık parfüm kullanır sevgilim ama bunlar açık mı??

Sağol eylultamer denicem bu kokuları açık parfüm kullanır sevgilim ama bunlar açık mı??

dp den acık alabilirsin ancak..orjinalleri tekin acar magazalarında,vimjo,hepsi burada gibi yerlerde bulabilirsin...bence one milliona ve jean paul gauiltier le male ye de bak...

hatta ben nette en cok tercih edilenleri yazmıstım bir kenara..onuda gonderebilirim :teytey:

Son düzenleme:

Pazar gününe kadar bulabilirsem doğum günü hediyesi olarak almayıda düşünüyorum kaydirigubbakcemile5

Tommy hılfıger ( t , gecen aradım taradım , kaldırmıslar, sanırım adını degıstıler)
armanı (acqua de geo)

Bu koku benim için çok önemli ne bilim 6 yıl öncesine götürecek bizi :)[/COLOR]

Son düzenleme:
Dennicem :)........

ESKILERDEN AKLIMA GELENLERDI CANIM, YENILERDEN DENEMEN GEREKENLERDE VAR....BELKIM BASTIRIR ..BIR GIR PARFUMERIYE DENE ISTERSEN, BAKARSIN DAHA HOSU CIKAR KARSINA..
SANA YAZDIGIM TOMMY T YI BENDE ARIYORUM INAN, NISAN BOHCASINA KOYMUSTUM ESIMIN, OZLUYORUM WALLA :asigim:

bazı parfümler artık üretilemiye biliyor
ama 6-7 yılönce aqua de gio çok modaydı ve yeni çıkmıştı
halane daha çok severim çok güzeldir

Hoş kokular tabiki vardır ama ben anıları canlandrımak anlamında istedim,beni anladığına sevindim bayanssulusmile

lacoste red olabilir gerçekten çok etkileyici ve hoş bir koku.uzun yıllardırda moda diye biliyorum yani klasik vazgeçilmeyen bir koku bide ona bakabilirsin

armani olabilir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…