- 14 Haziran 2019
- 671
- 770
- 103
Merhabalar arkadaşlar, benim derdim bizzat kendimden başlıyor. Medya ve iletişim bölümü bitirdim bitirir bitirmez yüksek lisansa başladım. Sektörde ufak tefek işler yapmaya çalıştım ama günden güne çok soğudum bu süreçte bilgisayar ve yazılıma ilgi duymaya başladım. Aöften bilgisayar programcılığı bölümüne başladım ve gerçekten bilgisayarı sevdiğimi fark ettim. Keşke en başından bilgisayar mühendisliği okusaymışım diye çok pişmanım şimdi dgs ile geçiş yapmak istiyorum yaşın ilerlese de.. Gelgelelim bir de yüksek lisans durumu var bölümümü derslerimin kolaylığından iyi bir ortalama ile bitirdim hocalar da seviyordu beni kolaylıkla girdim yl programına da. Ancak 1 senedir tez için kalem dahi oynatamadım. Akademisyenlik gibi bir hayalim yok habire soruyor insanlar sen okuduğun bölümden ne olacaksın diye sırf onlara cevap olsun ister gibi yl yapıyorum sanki. Teze de hiç başlayasım da yok bu arada dgs ve iyi bir ortalama için derslere çalışmaya çalışıyorum fakat tez bir gölge gibi zihnimden asla gitmiyor, içime dert oluyor resmen. Acaba bıraksam mı diyorum. Yaşıtlarım mesleklerini ellerine alalı yıl oldu ben hala onu mu yapsam şunu mu yapsam diye diye yolumu bir tutturamadım. Çok kızıyorum kendime çok
Son düzenleme: