sevgili kizlar simdi saclarim hafif kivircik bende makinyeylen düzlestiriyorum , ama saclarimin hali cok kötü oluyor sanki saman var kafamda eledihim zaman yukariya doru kalkmiyor hani cok cansiz ve güclü dehil, ne yapmam lazim daha canli gözükmesi icin ve istedihim forma sokmak icin, yani hem düzelstiriyorum hemde saclarimin güzel gözükmesini istiyorum
saçlarını besleyici bakım serumları ya da yağları kullan.. etkisini mutlaka görceksin..
elidorun var mesela bakım kürü.. çok pahalı bişey de değil, işine yarar umarım a.s.
sevgili kizlar simdi saclarim hafif kivircik bende makinyeylen düzlestiriyorum , ama saclarimin hali cok kötü oluyor sanki saman var kafamda eledihim zaman yukariya doru kalkmiyor hani cok cansiz ve güclü dehil, ne yapmam lazim daha canli gözükmesi icin ve istedihim forma sokmak icin, yani hem düzelstiriyorum hemde saclarimin güzel gözükmesini istiyorum
canım benımde aynı sorunum wardı yumurta sur sacına zeytın yagıyla 1 saat beklet sonra sampuanının ıcıne bepenten evıgen ampullerınden dök sonra sac kremı kulan :1hug:
evet yumurta akının işe yaradığını biliyorum ama bide bağdem yağı mıydı tam hatırlamıyorum ama sanırıym oydu parlak yapıyodu saçı siz yinede araştırında yanlış bilgi vermiş olmayım ama paptya suyunu biliyorsunuzdur saçları sarartıyor ve parlatıyor
evet yumurta akının işe yaradığını biliyorum ama bide bağdem yağı mıydı tam hatırlamıyorum ama sanırıym oydu parlak yapıyodu saçı siz yinede araştırında yanlış bilgi vermiş olmayım ama paptya suyunu biliyorsunuzdur saçları sarartıyor ve parlatıyor
saçlarınız o şekilde görünüyorsa fazlaca yıpranmış ve kırılmış demektir yani düzleştirmekten falan. çünkü saç düzleştiricileri çok zararlı aynen ütü gibi. Ve evet bu bakım yağları ben de kullanıyorum çok da faydalı ama. bunlara başlamadan önce saçlarınızı kestirerek toparlanmalarına müsade etmeniz lazım.kırıksız ya da biraz olsun kestirilmiş toparlanmış saçlarda bu bakımlar daha kesin sonuç veriyor. ve parlatıp canlanmasını sağlıyor. ben de ilk bu yağlara başladığımda kestirmedim bi süre sonra uçları yıpranmıştı ve bu yağlar sadece belki biraz daha parlatıyordu. ama sonra kırıklarımdan kurtuldum ve 2-3 ayda o bir sene yaptığımdan daha iyi sonuçlar aldım. tabii ben düzleştirmiyorum artık hiiiç.
ya sürekli kestiriorum yani kestiriodum ama 2 senedir aynı boydalar bu kırıkları aldırmaktan, çene hizasında saçtan bıktım.. keşke kökten bi çözümü olsa