kızlar bende saçtan yana dertliyim bana yardımcı olun lütfenbenm saçlarım kısa ve her gün düzleştiriyordum artık düzleştirmiyorum uzasın kendine gelsin diye. burada turp su ve yumurta sarısı kürünü okudum gerçekten uzatıyor mu denediniz mi bende saçlarım belime kadar gelsin istiyorum saçlarımı savurmak iatiyorum
Aaaa o saçlar senin mi bayıldım ben onlara maşallah :) Hem sağlıklı hem de upuzunnn :) Kıyma sakın sakın, zor bakması ama kadını gösteren saç unutma sakınn :) Olur da bi anlık heves edersen falan bu laflarım gelsin aklına vazgeç hemen kuzumm :)Canım benim saç çok garip bi güzel bi kötü saçma sapan bişeySaçımı temmuza kadar uzatıyorum topiği var ya oraya yüklemiştim. Evet ya bakması dehşet zor. Valla ben keşke bi cesaret edip kestirebilsem çok istiyorum ama kıyamıyorum
Uzat uzat ama kışın uzat. Gerçi kışın da uzun saçlar kalıp gibi oluyor çok sertleşiyor. Yani uzun saç hiçbir mevsimde akıl karı değil. Ama işte çok güzel gözüküyorlar ne yapalım aah biz kadınlar.
Canım herkesin derdi saçları üzülme :) Turp kürünü ben denedim uzatıyor ama bu mevsimde naptıysam bulamadım kışın artık. Ben de saçıma fön, düzleştirici falan kullanmıyorum bıraktım uzasın diye. Sinameki kürünü ve ısırgan otunu tavsiye ederim. eğer yıpranmış kısımlar varsa keratin maskesini de kullan mutlaka çok faydasını gördüm ben :)kızlar bende saçtan yana dertliyim bana yardımcı olun lütfenbenm saçlarım kısa ve her gün düzleştiriyordum artık düzleştirmiyorum uzasın kendine gelsin diye. burada turp su ve yumurta sarısı kürünü okudum gerçekten uzatıyor mu denediniz mi bende saçlarım belime kadar gelsin istiyorum saçlarımı savurmak iatiyorum
Ah canım benimm yerim ben seniii :)Genelde diyolar kuzum zaten değişik bi yüzün var diye ama ne biliyim ciddiye almadım pek :) Valla çok heveslendim bi kaç ajansa başvurmuştum bakalım ne olcak diye ama gitmedim nedense :) Onlar beni keşfetsin yaaa geziyim alışveriş merkezlerinde falan hep öyle oluyo ya ahaha :)utanma canım ya valla diyorum bak. hani böyle bi konu olurda aranan yüz aranan yüz diye gezerler ya. işte o yüz olabilirsin cok karakteristik bi yüz ifaden var. en azından kendi güzelliğin için bişey yapmış olursun :) bu fırsat kaçmaaazzzzreklamlarda görmek istiyorum seni oofff
Ah canım benimm yerim ben seniii :)Genelde diyolar kuzum zaten değişik bi yüzün var diye ama ne biliyim ciddiye almadım pek :) Valla çok heveslendim bi kaç ajansa başvurmuştum bakalım ne olcak diye ama gitmedim nedense :) Onlar beni keşfetsin yaaa geziyim alışveriş merkezlerinde falan hep öyle oluyo ya ahaha :)
tabiii yaaa ünlü markaların alışveriş merkezlerinde gez valla köşeyi döncen kız sen demedi deme bak
bende il olarak keratini kullanmıstım organıx keratın sampuanını pek bı fayda gormedım.Sonra sınamekı kurunu 1.5 aydır kullanıyorum gercekten cok faydalı saçlarımız için.Bakım yagına baktım suan soyledıgın sıteden gercekten uzatıryormu faydasını gozle gorulur bı sekıldemı gordu? bende almayı dusunuyorum suan
Doa kozmetiğin saç bakım yağını almak istiyorum ama nerede bulabilirim? aktarlarda varmı?
Kızar doa kozmetğin internet sitesinden sipariş verebilirsiniz :)Arkadaslar bende doa kurunu almak istiyorum, nerden almam gerekiyor? Internetten siparis verebilirmiyim?yurt disinada kargo varmi? Birinizde e-mail adresi varmi?
Teşekkür ederimmmm :)emeğinize sağlık
Canım benim kullandığım keratin maskesi ben faydasını gördüm gayet. Saç uzatma yağından memnunum uzatmaktan ziyade o da bakım yapıyor zaten. Ama uzatmak istiyorsan bi de sana ısırgan otunu öneririm. Banyodan sonra saçını ısırgan suyuyla yıka son durulama suyu olarak ama saçından akıtma öyle kalsın kurut sonra biraz bekleyip. 2 bardak kaynamış suya bi kaç tutam kurutulmuş ısırgan atıyorum ben demledikten sonra soğumaya bırakıp duruluyorum saçımı.
Kızlar herkese merhaba. Burada sizin sayenizde bir çok sorunuma çözüm buldum, öncelikle herkese teşekkür ederim. Faydalandığım ve memnun kaldığım ürünlerden size de bahsetmek boynumun borcu artık.. Ben bundan 20 gün önce saçlarımı yıprandığı için kısacık kestirdim. Ama buna rağmen hala nerdeyse diplerime kadar yanık kısımlarım vardı. Uzatmak ve eski sağlığına kavuşturmak tek amacım oldu bu aralar.Burdan araştırdırdığım 3 yöntem resmen benim kısa zamanda kurtuluşum oldu. Şimdi size onlardan bahsetmek istiyorum.
Sinameki Kürü: 1tutam (yaklaşık 7-8 yaprak gibi) sinamekiyi yarım çay bardağı suda bir kaç taşım ( bir kaç saniye fokurdasın) kaynatın, ılıyınca içine mevcut olduğu şişenin kapağı kadar TATLI badem yağı ve 1 bemiks ampül ekleyin. saç diplerinize sürün. 4-5 saat bekleyin ve yıkayın.
Keratin maskesi; Selective protek keratin maskesi. Tam anlamıyla mucize. İlk kullanımda bile etkisini görüyorsunuz. Ben bir 20 dakika, bir de 8 saat olmak üzere 2 aşamalı olarak kullandım. Hem saçlarım yumuşacık oldu, hem de kırık ve yanıklarım büyük ölçüde azaldı. Çok yıpranmış saçlarda haftada 2 kere kullanılmasını önerdi kuaförüm.
Saç Uzamasına Yardımcı Saç Bakım Yağı: Doa kozmetik sağolsun :) İçinde Hint Yağı, Shea Butter, Zeytin Yağı, Fındık Yağı, Susam Yağı, Badem Yağı, Çam Terebentin ve Menthol var. Temiz ve hafif nemli saça uygulayıp yaklaşık 1 saat bekliyorsunuz. Sonra da yıkayıp arıtma vakti :) Zaten kıvamı o kadar yoğun ki daha kullanmadan ne kadar faydalı bir ürün olduğunun farkına varıyorsunuz hemen. Hiç o aktarlardaki sulandırılmış sözde karışımlara benzemiyor tamamen saff:)
İşte böyle canlarım. Benim tavsiye ediceğim ürünler bunlar. Sanırım kısa zamandan hem uzun hem de sağlıklı saçlarım olacak :)
Bakım yağını ve keratin maskesini 1 haftadır kullanıyorum. Ama gerçekten ikisi de bu zamana kadar kullandığım en güzel ürünler.
Sinameki kürünü yaklaşık 2 aydır yapıyorum. Saç bakımımda etkili olmadı pek ama uzatma konusunda süper.Ayda 4-5 cm kadar uzatıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?