kızlar bende saçtan yana dertliyim bana yardımcı olun lütfen benm saçlarım kısa ve her gün düzleştiriyordum artık düzleştirmiyorum uzasın kendine gelsin diye. burada turp su ve yumurta sarısı kürünü okudum gerçekten uzatıyor mu denediniz mi bende saçlarım belime kadar gelsin istiyorum saçlarımı savurmak iatiyorum
konu sahibi olan ebrusuyum sana cevap verecektir ama ben gördüğüm için es geçmeyeyim. ilk önce saçlarını sevıyorsan uzasın diyorsan kesinlikle kimyasal birşey kullanma. şampuanın da saç kreminde mümkünse zararlı kimyasal barındırmasın bunun ıcın benım cok memnun oldugum doa kozmetigi önerebilirim daha biçok marka var. aklına yatanı kullan. daha sonra saçlarının tipini yani yağlı mı boyalı mı kuru mu normal mi bunları belirle. saçına yönelik ürün kullan. turplu su demişsin evet bu kürle saçlarını uzatan çok kişi var fakat bu mevsimde turp bulunmayacagı için sinameki kürünü öneririm ben onu yapıyorum ve daha cok beslediğine saçlarımın vitamin aldıgına ınanıyorum. sanırım baska formüllerde var saç uzatmak için görmüştüm okurken falan. sende foruma göz at başlıkları oku mutlaka birini yaparsın. düzenli beslen abur cubur tüketme ki saçların içten de beslensin sadece dıştan bakımlarla olmaz. kolay gelsin arkadasım başarılar :)