Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Kesim Şekilleri Saçlarınızı Düzleştirirken Dökülüyor mu?
- Konu Sahibi Lakito
- Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ben bakım yapmadan önce çok dökülüyodu ama bakım yapmaya başladıktan sonra dökülme azaldı hemde yok denecek kadar
Peki nasıl bakım yapıyorsun canım? Bizde yapalım sırnaşık şey
ben bakım yapmadan önce çok dökülüyodu ama bakım yapmaya başladıktan sonra dökülme azaldı hemde yok denecek kadar
nasıl bakım yapıyorsun arkadaşım? bizede anlatırmısın??:1closedeyes:
comerhaba arkadaşlar,
bende düzleştirici kullanıyorum yaklaşık 1 aydır.rowenta düzleştiricim.saçlarım kıbrısta yaşadığım için inanılmaz dökülüyodu çok kireçli sular.ama bu dökülme olayından KURTULDUM!!HC bakım yağıyla çok güzel bir ürün saçlarım artık pırıl pırıl.illa HC bakım yağını almanız gerekmiyo.evde de zeytinyağı bephantane ampul ve evigen ampulu karıştırıp saçlarına sür 2 3 saat sonrada yıka umarım işe yarar.a.s.
bende düzleştirici kullanıyorum yaklaşık 1 aydır.rowenta düzleştiricim.saçlarım kıbrısta yaşadığım için inanılmaz dökülüyodu çok kireçli sular.ama bu dökülme olayından KURTULDUM!!HC bakım yağıyla çok güzel bir ürün saçlarım artık pırıl pırıl.illa HC bakım yağını almanız gerekmiyo.evde de zeytinyağı bephantane ampul ve evigen ampulu karıştırıp saçlarına sür 2 3 saat sonrada yıka umarım işe yarar.a.s.
Bende lisima kullanıyorum benimde dökülüyor ama ben hep banyodan sonra kullanırım ıslak saç haliyle dökülüyor banyodan sonra. E saçları çekiştirerek düzleştiriyoruz halilyle kopuyor bence normal. Fönde bu kadar dökülmüyor demiş arkdaş bence föndede dökülüyor ama biz görmüyoruz. Hem föne kuru saçla gidiyoruz az dökülüyor. Ben kocaman bir çarşaf seriyorum düzleştirirken :)
Sanırım birazda ben yoluyorum. Gerçi Kendimce arkadaşım dediğin doğru olabilir bende banyodan sonra kullanıyorum. Ayrıca Lunetkacım ben düzleştiricimden memnunum. sorun bende düzleştiricide değil. Şimdi Philipsi arayıp, "afedersiniz benim saçlarım düzleştirirken dökülüyor" desem alacağım yanıt şu:"Saçlarınız dökülüyorsa bizim ürünle alakası ne?". Yani saçma olur bence ve dayanaksız.
ark bn saç koruyucu sprey ısı koruyucu bukle köpüğü dio ama bn saçımı düzleşiriken sürdüm bütün saçlarımı yaparken farkına varıdm 2 tel döküldü acil tavsiye edıorım ve bnm düzleştiricim in içi seramik düz saçı yakmıo adı rowente elite işallah bi fikir verebılmışim dir:)
Canım bu koruyucu spreyin tam adı ve markası ne?
Arkadaşlar denedim. Ben normalde banyodan bikaç saat sonra saçlarımı düzleştirirdim ve saçlarım hep kopardı. Dün akşam banyomu aldım. Yattım. Sabah erken kalkıp düzleştirdim veeeee öncekinin yarısının yarısının yarısının yarısı kadar yani en fazla 10 tel saçım döküldü. Galiba duştan sonra pek iyi olmuyor.