• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarınızı Düzleştirirken Dökülüyor mu?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Lakito

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2007
2.702
205
688
İstanbul
Arkadaşlar en az bir senedir saç düzleştirici kullanıyorum. Memnunumda. Yalnız saçlarımı düzleştirirken epeyce saçım dökülüyor. Fakat dikkatimi çekti, fön çektirirken dökülmüyor. Düzleştirici kullanan arkadaşlara soruyorum, sizinde saçlarınız düzleştirirken dökülüyor mu?

Evvet arkadaşlar!
Birçoğunuz saç düzleştiricisi kullanıyor biliyorumjeyyar
Hadi bakalım cevap verin şimdisengözlerimebaksanab

ben bakım yapmadan önce çok dökülüyodu ama bakım yapmaya başladıktan sonra dökülme azaldı hemde yok denecek kadar

ben 4 yıldır düzleştiriyorum maşallah hala halat gibi saçlarım hiç bir yıpranma kırılma falanda yok her gün yıkayıp her gün düzleştiriyorum . düzleştirici olarakta babylis kullanıyorum :1rolleyes:

:kahve:bende philips kullanıyorum çok güzel düzleştiriyo ama çokta döküyo o birz ara verdim

bende düzleşitiryorum ama ALLAH'ma şükür dökülmüyor...her saç düzleştiiricisi gibi biraz kırıyor ama ona bakım yapıorum...

bende düzleştirici kullanıyorum çok güzel düşleştiriyo ama benimde saçlarım çok dökülüyo düzleştirirken

ya bende saclarımı duzlestırıyorum cımrılık edıp gecen sene sımbo almıstım:) ama hıc memnun degılım onerdıgınız yıpratmadıgını dusundugunuz duzlestırıcı ısmı verebılırmısınız bende ıkı gunde bır duzlestırıcı kullanıyorum:(

comerhaba arkadaşlar,

bende düzleştirici kullanıyorum yaklaşık 1 aydır.rowenta düzleştiricim.saçlarım kıbrısta yaşadığım için inanılmaz dökülüyodu çok kireçli sular.ama bu dökülme olayından KURTULDUM!!HC bakım yağıyla çok güzel bir ürün saçlarım artık pırıl pırıl.illa HC bakım yağını almanız gerekmiyo.evde de zeytinyağı bephantane ampul ve evigen ampulu karıştırıp saçlarına sür 2 3 saat sonrada yıka umarım işe yarar.a.s.

Bende lisima kullanıyorum benimde dökülüyor ama ben hep banyodan sonra kullanırım ıslak saç haliyle dökülüyor banyodan sonra. E saçları çekiştirerek düzleştiriyoruz halilyle kopuyor bence normal. Fönde bu kadar dökülmüyor demiş arkdaş bence föndede dökülüyor ama biz görmüyoruz. Hem föne kuru saçla gidiyoruz az dökülüyor. Ben kocaman bir çarşaf seriyorum düzleştirirken :)

Sanırım birazda ben yoluyorum. Gerçi Kendimce arkadaşım dediğin doğru olabilir bende banyodan sonra kullanıyorum. Ayrıca Lunetkacım ben düzleştiricimden memnunum. sorun bende düzleştiricide değil. Şimdi Philipsi arayıp, "afedersiniz benim saçlarım düzleştirirken dökülüyor" desem alacağım yanıt şu:"Saçlarınız dökülüyorsa bizim ürünle alakası ne?". Yani saçma olur bence ve dayanaksız.

ark bn saç koruyucu sprey ısı koruyucu bukle köpüğü dio ama bn saçımı düzleşiriken sürdüm bütün saçlarımı yaparken farkına varıdm 2 tel döküldü acil tavsiye edıorım ve bnm düzleştiricim in içi seramik düz saçı yakmıo adı rowente elite işallah bi fikir verebılmışim dir:)

ark bn saç koruyucu sprey ısı koruyucu bukle köpüğü dio ama bn saçımı düzleşiriken sürdüm bütün saçlarımı yaparken farkına varıdm 2 tel döküldü acil tavsiye edıorım ve bnm düzleştiricim in içi seramik düz saçı yakmıo adı rowente elite işallah bi fikir verebılmışim dir:)

Canım bu koruyucu spreyin tam adı ve markası ne?

bende arzumun düzleştiricisini hemen hemen en az günde iki defa düzleştirmeme rağmen toplasan üç beş tel dökülüyor Sanırım kullandığım bakımlardan olabilir Şampuana katılan çam terebentin,entele,bitki yağları falan...

Arkadaşlar denedim. Ben normalde banyodan bikaç saat sonra saçlarımı düzleştirirdim ve saçlarım hep kopardı. Dün akşam banyomu aldım. Yattım. Sabah erken kalkıp düzleştirdim veeeee öncekinin yarısının yarısının yarısının yarısı kadar yani en fazla 10 tel saçım döküldü. Galiba duştan sonra pek iyi olmuyor.

Back