• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saçlarınız yıprandımı kopuyormu çaresizmisiniz ........

Arkadaşlar dökülen saçlarım için uyguladığım uzman bir lokman hekimin tarifi sizinle paylaşmak istiyorum
4 adet Defne yapraklarını 1 litre suda 5 dk kaynatıyoruz demi çıktıktan sonra 1 kahve fincanı kaliteli zeytintagı ile bir şişede yada kavanozda karıştırıyoruz daha sonra saç diplerinden başlayarak tüm saça sürüyoruz 15 20 dk bekledikten sonra dus alıyoruz.:):nazar:

Son düzenleme:
Peki hangi saç bakım ürünlerini kullanmalıyız

mümkün olduğunca doğal içeriklere sahip ürünler kullanmalıyız saçımda boya olmadığı için alkolsüz ve parabensiz bebek şampuanı kullanıyorum ama yeni bir ürün daha girdi aussie diye annemin saçı boyalı o bu markayı denedi çok memnunn kendisi

Okadar çok bakım kremleri varki hiçbiri bi işe yaramıyor evde maskeyle falanda uğraşılmıyor açıkcası en iyisi en faydalısı zeytinyağ yumurta elma sirkesi üçlüsü hiç yapmıyorsan masaj yaparak temizleme uçlara krem banyodan sonra tarama :)))

ben bir tutam sinamekiyi yarım çay bardağı suda kaynatıyorum. bir tüp bemiks ampul ve bir tatlı kaşığı badem yağı koyup karıştırıyorum ılınınca.saçlarım sık ama incecik.uzun ve gür saçlılar miktarları arttırabilir.saçım omzumu geçtiğinde kırılmaya başlardı bu karışımı 1 ay yaptım sonuç harika.bir de entele otu diyorlar ama o zehirliymiş

Arkadaslar ben kucuk bi pet sisenin icine zeytin yagi hindistan cevizi yagi badem yagi ve sacimin guzel kokmasi icin zambak yagi koydum. Her banyodan once suruyorum 15 dk bekletiyorum hem cabuk uzuyo hem saglamlasti hemde parlak gorunuyo:))

Ben bu aralar argan yagina takmis durumda bulunmaktayim saclarim boyali haliylede sert ve yipranmis gorunuyodu ama kullandigimdan beri cok daha parlak yumusak ve saglikli gorunuyorlar :sly::sly:

Doğal yağlar kullanmalı ben Hindistan cevizi yağı kullanıyorum hem çok güzelde kokuyor.

Arkadaslar ben kucuk bi pet sisenin icine zeytin yagi hindistan cevizi yagi badem yagi ve sacimin guzel kokmasi icin zambak yagi koydum. Her banyodan once suruyorum 15 dk bekletiyorum hem cabuk uzuyo hem saglamlasti hemde parlak gorunuyo:))

denemek lazım saçta mis kokar.

Bemix tüp serumlardan, çam terabentin ve argan yağı iyi geliyo benim saçlarıma. şampuanın içine koyuyorum.

Back