Saç Kesim Şekilleri saçlarınız dalgalı gür kabarıksa!!!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

aylin86

eymenim
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2007
465
1
96
38
Manisa
evet benim saçlarımda böyle her türlü şekillendiriciyi denedim en sonunda çözümü PERÇEM SAÇ KÖPÜĞÜnde buldum saçlarımı yıkadıktan sonra sürüyorum bego yapıyorum muhteşem oluyor kabarma tülerme yoksırnaşık şey.hatta halam kuaför ondan gördüm aldım. durulanmayan bakım kremleri gibi yağlandırmıyor jöle gibi yapış yapış bir his olmuyor saçlarınızda doğal gibi oluyor ben memnun kaldım sizede tavsiye ederim.parfümerilerde,büyük marketlerde veya kuaförlerde.bulabilirsiniz fiyatıda 5.50ytl.a.s.

saol canım bılgın için. benimde saçım oldukça dalgalı ve kısa denecek boyutta. bende banyodan sonra yana doğru duzgunce tarayıp bıkaç yerden paravanayla tutturuyorum. o şekilde kurumaya bırakıyorum. ardından paravanalar çıkartıyorum ve çok guzel fransız dalgaları oluyor. herkes oldukça begenıyor.denemeni tavsıye ederim.

cnm markası perçem türk malı mavi bir şişede su gibi duruyor ama sıkınca köpük oluyor..

Canım bu harika fikir! Ama benim saçlarım çok düz ve fransız dalgalarına bayılırım :çok üzgünüm: Ben yapsam olur mu acaba tutar mı ki fisfisfis

Son düzenleme:
bu perçem yenimi çıktı hiç görmedim peki saçın düz gibimi oluyor yoksa belirgin tellenmeyen kıvrımlarmı oluyor

fiyatıda çok uygunmuş benim kullandığım köpük 2 katı o kadarda iyi değil malesef işte markasına kanıp kullanıyorum ama

Ya benmde saçlarım dalgalı ve baya uzun..ßen banyodan sonra ıslak ıslak saçlarımı tepeden düzgünce toplayıp yatıorm percemlerimide düzleştiriorm..Sabah kalktığımda hepsi cok düzgün bir şekilde bukle halini alıyor..Çokta canlı gözüküor..Denemenzi tavsiye ederm bayanlar..Belki cok sıradan ama etkileyici..:içelim:yerimseniben

Canım bu harika fikir! Ama benim saçlarım çok düz ve fransız dalgalarına bayılırım :çok üzgünüm: Ben yapsam olur mu acaba tutar mı ki fisfisfis

canım düz saçta sadece paravana izi kalır sanırım. bende yıllarca baş edememiştim ama dediğim şekilde kurutmaya bırakınca oldukça duzgun ve sık dalgalarım oluyor ve bozulmuyorda kolayca.

bu fotodakının uçları yukarı doğru kıvrılmamış hali gibi oluyor.

Banyodan sonra saçlarını kendi haline kurumaya bıraktığınızda dalgalar dahada belirgin oluyor....
Yada saçlarınız uzunsa gece örün ve yatın sabah açtığınızda kıvırcık oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…