bu aynadaki benmiyim kızlar artık benimde saçlarım var okadar dökülüyorduki herkes vah vah diyordu özellikle üst kısımlar artık derim gözükmüyor ne olur sizinde şikayetiniz buysa tarifi veriyorum evigen ve bepanten iğne badem yağı en son aldığımda 10 ytl ödedim . 15 gün arayla bu iğnelerden birer tane biraz badem yağı bir yumurta sarıı varsa eğer bi kaşık bal bir mucize bu inanın abartmıyorum:teytey:
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarının Azalmasından Sikayetçi Olanlar
- Konu Sahibi ziynet
- Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bence hiç düşünmeden başla ve biraz sabırlı ol küçücük saçlarınızın çıktığını görünce inanamayacaksınız siz eczacıya söyleyin evige ve bepanten ampul deyin onlar bilir tabiki badem yağıda her iki ampulden birer tane biraz badem yağı ve evde ne varsa bal yumurta sarısı zeytinyağı onlarıda ilave et parmak ucuyla masaj yaparak saca uygula sadece deriye uygulaman yeterli ben akşam yatarken sürüyordum sabah uyandığımda yıkıyordum aslında haftada bir yapmak en iyi süre sen bilirsin öpüldünüz canım......
18 aylık bebeğimde uygulasam olur mu kızımın önleri cok seyrek cevabına şimdiden teşekkürler
ay 18 aylık bebege olurmu yahu dalga geciyon cicim sen daha o bebek büyüdükce ne saçları çıkar onun allahım ne günlere kaldıkklava:
18 aylık bebeğimde uygulasam olur mu kızımın önleri cok seyrek cevabına şimdiden teşekkürler
güzelim olurmu öyle şey bu süreç bebeklerde doğal merak etme en yakın zamana onunda yeni saçları çıkıp çoğalır böyle kimyasal şeyler uygulama bebğinin kafasına:1no2:
Uygula canim birsey olmaz yazik bebise simdi diger bebekler uzun sacliysa senin bebis aralarinda üzülmesin. Cok güldüm ya yerim ben senin kizini seyrek olsun nolucak onun daha kicindan haberi yok fön mi cekicek sacina sanki ..
bu aynadaki benmiyim kızlar artık benimde saçlarım var okadar dökülüyorduki herkes vah vah diyordu özellikle üst kısımlar artık derim gözükmüyor ne olur sizinde şikayetiniz buysa tarifi veriyorum evigen ve bepanten iğne badem yağı en son aldığımda 10 ytl ödedim . 15 gün arayla bu iğnelerden birer tane biraz badem yağı bir yumurta sarıı varsa eğer bi kaşık bal bir mucize bu inanın abartmıyorum:teytey:
ben şampuanımın içine bal bemiks bepanthene ve evigen koydum
haftada 2 kere de yumurta sarısı badem yağı hint yağı zeytin yağı ve elma sirkesinde hazırladığım karışımı saçlarıma uyguluyorum ve saçlarım süper oldu
benim o uzamayan kestirdikten 1 hafta sonra bile kırılan saçlarım gitti uzun canlı kırıksız yumuşacık saçlar geldi a.s.a.s.