Aşırı yapmamak gerekiyor. En az haftada 1 kere olabilir. Başlarken belki 2 defa sonradan yavaş yavaş azaltabilirsin. Herşeyin fazlası zararya bundada öyle demekki. Ben 15 günde bir yaparım artık. Yalnız ben tecrübeli değilim bu konularda yaptıklarımı söylüyorum. Ama zeytinyağının hiçbir zararı yok en iyi bakım zeytinyağı ve bademyağı bence. Bana yarıyor.
Ben de saclarimi hergun yikiyorum. yikamamin uzerinden 24 saat gectiginde saclarim insan icine cikamicak kadar yaglaniyor... Beni o halde goren 10 gundur yikanmiyorum sanir. yikamamin uzerinden 48 saat gectiginde de sonuc dehset verici...Sanki kafami zeytinyagi ficisina batirmisim gibi ve cok kasiniyorum...Mecburen hergun yikiyorum. Ama hic mutlu degilim.
bende hergün yıkıyorum.özelliklle hastaneye, dışarıya gideyim yıkanmış olsam dahi gelince tekrar yıkanıyorum.tik oldu bende.yemek yapıyorum olduğu gibi yağ kokuyorum tiksiniyorum saçımdan ya:44:böyle olsun istemzdm ama
kendimce çözümüm ayda bir saf zeytin yağı badem yağını saçıma sürüp streçle sarıyorum 2 saat sonra yıkıyorum mis gibi..hemde çabuk uzuyor gerçektendene derim
Her gün yıkardım artık yapmıyorum öyle.2 günde bir yıkıyorum.
Öbür türlü çok hızlı yağlanmaya başlamıştı saçlarım.İlk başlarda zorlanıyor insan ama daha sonra o yağlanma dengesi oturuyor.