bence saçını kirlenmeye alıştır.nasıl yıkamaya alıştırdıysan zamanla gene alışır az yıkanmaya.yağlanmaya başlar bence ama biraz sabretmen lazım
bide saç derine yatarken msj yap bütün bölgeye dairesel olarak ki o bölge çalışıp yağ salgısı yapsın cnmm
Ben de saclarimi hergun yikiyorum. yikamamin uzerinden 24 saat gectiginde saclarim insan icine cikamicak kadar yaglaniyor... Beni o halde goren 10 gundur yikanmiyorum sanir. yikamamin uzerinden 48 saat gectiginde de sonuc dehset verici...Sanki kafami zeytinyagi ficisina batirmisim gibi ve cok kasiniyorum...Mecburen hergun yikiyorum. Ama hic mutlu degilim.
bende her gün yıkıyorum cnm ama bi sorunla karşılaşmıyorum normal şampuanlardansa özel ürünler kullanıyorum bide kuruttuktan sonra nem spreyiyle nem takviyesi yapıyorum
Bonacure moisture kick cnm strawberryden almıstm 20 tl civarı
Ben hergün duş alsamda gün aşırı saçlarımı yıkıyorum.
Ayrıca saçlar açık olunca daha çabuk yağlanıyor.
Olabildiğince özel gün v.s. olmadığında at kuyruğu veya topuz yaparım.
Kendimce bir yol bulmuşum iyikide bulmuşum demek bende aynı sorunu yaşayacaktım.
Umarım istediğin sonuca kısa zamanda ulaşırsın
Ben yağlandığı için değilde artık alışkanlık oldu bende sanki tüm kiri çekmiş gibi geliyolar her gün yıkıyorum malesaf cansızlaştılar sıcak zeytinyağı duymuştum deniyeniniz oldumu parlaklık veriyormuş ?
Ben yağlandığı için değilde artık alışkanlık oldu bende sanki tüm kiri çekmiş gibi geliyolar her gün yıkıyorum malesaf cansızlaştılar sıcak zeytinyağı duymuştum deniyeniniz oldumu parlaklık veriyormuş ?
Sıcak zeytinyağı gerçekten yarıyor. Parlaklık veriyor. Haftada bir yapsan yeterli. Benmari usulü ısıtıyorsun. Kuaför saçlarıma baktığında saçların nasıl çıkmış bak diye göstermişti, kullandığın şeye devam et demişti. Hem diplerden çıkan saçların daha sağlıklı çıkıyor.
Birde saçını hergün yıkamak daha çabuk yağlanmasına neden oluyor.
malesef bu sorun bendede var her gün yataken yıkıyorum o kesin bi de gün içinde duş aldığım zamanlarda yıkıyorum anlıcan günde 2 kez bile oluyo
düzleştirici maşa olmadığı halde çok kırılıyo bu yüzden saçlarım
önceden zeytinyağ yapardım çok faydasını gördüm şimdi tekrar başlıcam
haftanın 3 günü evdeyim o zaman yıkamıcam bakalım umarım yaparım
bi de bu bepanten ampulu saç uçlarına sürüp faydasını gördüğünü söyleyen arkadaşlarım var onu da denicem sana da fikir olsun
kıslar bende her gün yıkamak istemiyorum o nedenle 2 günde yıkıyorum..Çok çabuk yağlanıyor..uçları kırıldı..Sıcak zeytinyağını ne miktarda kullanıyorsunuz? Kullanımı hk. bilgi verebilir misiniz? Teşekkürler..
Benim saçlarım kısa olduğu için yarım çay bardağı hatta daha az kullanıyorum. İçine bemiks, evigen, bazen elma sirkesi, badem yağıda katıyordum ama şu aralar kullanmadım. Kuaförümde artık bırak bakımı dedi. Saçlarım yeni çıkmıştı dökülenler. Başka bir müşterisi varmış bakım delisiydi diyor. Saç analizi yaptırmış. Bakım yapma artık demişler. Saç gözeneklerin zamanla tıkanır dedi. Bende o zaman ayda bir yapayım bari dedim. :) Belki 15 günde bir yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?