• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarını boyarken saç dökülmesi yaşayan var mı ?

RABARBA

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
2.245
13
158
İstanbul
Kızlar dün boyadım saçlarımı tarçın bakıra ama yıkarken ve tararken aşırı bi saç dökülmesi oldu korktum açıkcası. Bi daha kafama boya sürmeyi falanda düşünmüyorum artık kel kalcam bu gidişle yaa mafoldumben

Buna benzer sorun yaşan var mı acaba ?

evet canım boyama yaparken sac biraz zor taranıyo dökuluyo biraz.okadar cok degil ama.senin saclarını merak ediyorum görebikirmiyizzzz nasıl

benim hem cok gürdü hemde cok güzel buklelerim vardı. malesef boya ve sac rengini actırmaktan hem azaldı hemde buklerim bozuldu. simdi ne dalgalı ne de düz :(( rengini koyulastırdım ve kestirdim. bu sekilde işlem yaptırmadan uzatacam. haftada 2 kez fön cektirirdim. simdi genelde topuz yapıyoprum. fazla fönde cektirmiyorum.

evet canım boyama yaparken sac biraz zor taranıyo dökuluyo biraz.okadar cok degil ama.senin saclarını merak ediyorum görebikirmiyizzzz nasıl

Büyük bi değişim olmadı canım resimdekinden daha koyu bi renk oldu. Akşam resimlerimi çekebilirsem eklerim :)

benim hem cok gürdü hemde cok güzel buklelerim vardı. malesef boya ve sac rengini actırmaktan hem azaldı hemde buklerim bozuldu. simdi ne dalgalı ne de düz :(( rengini koyulastırdım ve kestirdim. bu sekilde işlem yaptırmadan uzatacam. haftada 2 kez fön cektirirdim. simdi genelde topuz yapıyoprum. fazla fönde cektirmiyorum.

Bende bıktım boya yapmaktan boya boya nereye kadar. Yaza kadar dinlendircem saçımı sonra kendi rengime dönüp uçlarına sarı attırcam öyle bırakıcam uzasın.

Ya bide kızlar sarımsaklı şampuan saç dökülmesini azaltır deniyo 3 yıkamadır ıslak halde tararken dökülüyo anlamadım gitti kafamçokkarıştı

evet bende de çok dökülme olur boyamadan sonra yıkıyorum bir bakıyorum saçlar küvette yüzüyor.. sonrasındaysa hep elime geliyor o bakım sonrası krem de döküyor olabilir. 1 hafta bekliyorum sonra bioblasla hergün ve ya 2 günde 1 yıkıyorum birkaç günde toparlıyor sonra saçı dinlendirince geriye çıkıyor ama dökülenler. benim kafamın üstü çimadam gibi oldu desem yeridir :))))

yağla bakımda yapıyorum boyamadan birkaç hafta sonra, tabi benim saç rengim oturdu artık birkaç aydır kızıla boyuyorum o yüzden aksa bile renk gene canlı..

evet bende de çok dökülme olur boyamadan sonra yıkıyorum bir bakıyorum saçlar küvette yüzüyor.. sonrasındaysa hep elime geliyor o bakım sonrası krem de döküyor olabilir. 1 hafta bekliyorum sonra bioblasla hergün ve ya 2 günde 1 yıkıyorum birkaç günde toparlıyor sonra saçı dinlendirince geriye çıkıyor ama dökülenler. benim kafamın üstü çimadam gibi oldu desem yeridir :))))

yağla bakımda yapıyorum boyamadan birkaç hafta sonra, tabi benim saç rengim oturdu artık birkaç aydır kızıla boyuyorum o yüzden aksa bile renk gene canlı..

Evet ya güya bakım kremi oluk oluk saç döküyo kremi kullanmayıncada çok sert oluyo.

Back