Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarına kına yapanlar yardım lütfen

AkhyLs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
2.443
63
158
Ankara
Selam kızlar. Ben saçlarımı 6 yıldır boyuyorum ve şuan baya yıpranmış durumda. Duydumki kına saçı çok iyi besliyormuş bende denemeye karar verdim fakat saçlarına kına yapanlarınız varsa görüşlerini rica etsem paylaşabilirmi çünkü kararsız durumdayım. İyi diyende var kötü diyende kafam karıştı. Saçlarımda kızıl kahve boya var rengi nasıl olur ayrıca kınayı nasıl karmalıyım yardımcı olursanız sevinirim:26:

Canım çok iyi düşün derim. Kınadan dönüş çok zor. Bende 4 sene önce falan yapmıştım. İçine birde kına taşı, ceviz yaprağı falan koyup karmıştım. Simsiyah gezdim valla. Güzel parlıyor saç, dökülmesi falan azalmşıtı ama sıkılırsan dönemezsin. Birde her yapışında tüm saça uygulamaman gerek. Dip boyası gibi yapmalıymışın. Çünkü uçlar daha da koyu oluyor. ben en sonunda kuaföre gidip sildirmiştim saçlarımı. Onun yerine bakım falan uygulasan saçlarına. Ben aman aman çok bir fark yaşamamıştım. Forumda güzel bakım tarifleri var bir süre öyle dene istersen saçlarına. Yine de karar senin tabii. Ben koyu renkten sıkılmıştım ve dediğim gibi dönüşü çok zor.

ben sürekli saçlarımı mavi siyah kullanan biriydim ne olduysa o renkten dönünce oldu zaten saçlarımı daha boyamak istemiyorum zaten bi kaç kere kına yakıp bırakacam duyduğuma göre egzamalarada iyi gelioyomuş çünkü benimde ense tarafında egzama var ne yaptıysam geçiremedim. Saçlarıma sürekli bakım yapıyorum ama boyanın rengi solunca ne bilim kötü oldu kınayla parlatmak istiyorum.İçine zencefil konunca kızıl oluyormuş kına bu konuda bi fikrin varmı acaba

hekersin ayrı kına tarifleri var çok koyu bir renk elde etmemek için napmak gerekiyor. mesela çay ile kınayı karıştırmanın sonucu ne olur ?

Açık renk yapmak isteyenler papatya çayı ve sinamekiyle karıştırıyorlar, fakat kınada açık renk için kendi orjinal saç renginin de açık olması gerekiyor. Yani ben mesela kendi saçım koyu kahve, kınayı bu şekilde de karsam açık renk elde edemem.

Sen de istersen bu şekilde hazırla ve tüm saçına uygulamadan önce saçının görünmeyen bir yerine yap, kendinde gör sonucu. Çünkü tüm saça yakar ve istediğin sonucu alamazsan kesilmeden gitmez kına. Kuaförler çok yıpratarak silmeye çalışır ya da

şarapsoğan kabuğu ve zencefil atanlarda varmış kınaya çayla karıştıranda bunların ne işe yaradığını bilen varmı acaba ? kızıl kahwe için mesela ben ne ile karmalıyım kınayı

Son düzenleme:
şarapsoğan kabuğu ve zencefil atanlarda varmış kınaya çayla karıştıranda bunların ne işe yaradığını bilen varmı acaba ? kızıl kahwe için mesela ben ne ile karmalıyım kınayı

Valla ben çayla da kardım ama bildiğin siyaha yakın kahve diyeyim. Bir renk farkı gözlemlemedim cnm.

bende 2 yıldır kına yakıyordum saçlarıma kınanın içine zerdeçal koyduğunuzda kızıllık veriyor. bide kınadan sonra boya tutmaz diyorlar ben kınadan 8 ay sonra boyadım ve tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…