Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarına bakım yağları uygulayanlar bi bakabilir mi?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

poliswomen

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2011
160
38
318
Malatya
saçlarıma ne zaman bakım yağı yapsam olduğunun 2-3 katı topak topak dökülüyor.az önce bemix+bepanten+badem yağı+ısırgan yağı+evigen den oluşan bi karışım hazırlayıp sürdüm 1 saat bekletip yıkadım son çıkarken de ısırganotunu kaynattığım suyla yıkadım ve çıktım.ama hem banyoda hemde çıkınca topak topak döküldü çok canım sıkıldı napıcağımı şaşırdım.hiç yağ sürmeyeyim mi ya ne yapayım bana bi fikir verin

arkdsm aynı sorun bendede var yaglı bakımlar işime yaramıyo ve aynen senin gibi bikez sarımsaklı zeytinyagı yapıp 2 saat beklettim ve hm banyoda hemde tararken dökülenlerden korktum bu yüzden sampuanıma rendelediğim sarımsağı ekledim ayrıca durulama suyunuda hem ısırgan otunu hemde 10 adet kaynattiğim ceviz suyunu döküyorum sende bunu deneyebilirsin
bazı saclara yaglı kürler iyi gelmio malesef onlardan biride benm

eğer yeni başladıysan ilk edapta bakım yağları biraz saç döker
haftada 3 kez düzenli yapınca saç bakıma alışınca artık dökülmez hatta yeni saçlar çıkmaya başlar...
bende saç bakım yağı kullanmaya başladığımda aynı sorun bendede vardı fakat düzenli kullanınca dökülmem durdu bakıma devam ettim saçlarım gürleşti canlandı çevremdekiler bile farkındaydı
şimdi ise demir eksikliğim var saçlarım aşırı dökülüyo bende buna çare bulamıyorum ..

bende yag bakımına devam etsydim kafamda sac kalmıcaktı demekki:S zira acaipp döküldü :S Allah korusun ama hersey kerkese iyi gelicek die bi kaide yok arkdslar

Ayda düzenli olarak 2-3 kez bakım yaglarından badem yagı,susam yagı,zeytinyagı,menekse yagı, yumurta sarısı, gliserin yagı sürüyorum. Sac diplerinin yaglı kalmaması icin fazla sampuanladıgım icin cok karısıyor sac kremi de kullansam dipler tararken acılmıyor ancak o sekilde dökülme oldu. Ama suan ufak ufak saclar cıkıyor.

hıım o zaman ben de biraz daha devam edeyim belki dediğin gibi saç zamanla alışır.ya ne kötü bişey bu dökülme ne kadar çok etkiliyo insanı....yumuşacık oldu saçlarım bu arada.acaba kestirmek dökülmeye çare mi?bilgisi olan var mı?

canım ısırganı anladım da ceviz kabuğu ne işe yarıyor onu hiç duymamıştım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…