Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçların dökülmesini durdururken uzatan formüll

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ya arkadaşlar bende aynı dertten dertliyim saçlarım 18 yaşımdan beri dökülüyor şimdi 27 yaşımdayım hamilelikte ve doğumdan sonra acayip döküldü iyice açıldı artık şekil bile veremiyorum nasıl tarasamda açıklıklar görülmese diyorumne duyduysam denedim bioxcin bakım yağları doktora göründüm tahlillerimin hepsi temiz ama kafada saç yok bioxcini 1buçuk yıl kullandım çevremdekiler de bende değişiklik gördük çok saç fışkırmasada epey düzelme oldu açıklıklar kapandı sanki sonra bıraktım kullanmayı epey pahalı yeniden döküldüler çaresiz kaç para olursa olsun alıcam dedim yeniden kulanıyorum bakalım birde şu lavanta çayını içiyim diyorum belki içten takviye ile daha çabuk yol alırım diyorum zaten eski haline gelmesini beklemiyorum giden gelmiyor geri bari biraz gürleşse bana yeter tüm saçı dökülenlere allah bol bol saç versin

Komilinin sabununu ve şampuanını kullanın:KK34:

selam kızlarr.

2 ay önce kuaförün azizliğine uğrayarak saçı bir an önce uzatan formulu didik didik aramaya başlamıştım ki seda sayanın programında ibrahim saraçoğlu'na rastladım. yayına bağlanmak için baya uğraştım ama sonunda bağlandım. durumumu anlattım ve bana lavanta çiçeğini alıp onu kaynatmamı söyledi. çıkan suyunu saç dökülmesini durdurmak için banyodan çıktıktan sonra saç diplerime sürmemi önerdi. ayrıca 1 hafta boyunca lavanta çayını aktardan temin edip her akşam içip bir hafta ara verdim. daha sonraki hafta tekrar başladım. ve sonuç mükemmel! 1 hafta arayla tekrarladım 2 ay boyunca. :) şuan saçlarım belimde. halbuki 2 ay önce saçlarım ense hizasındaydı. allah ibrahim saraçoğlu'ndan razı olsun. iyi ki varrrrrrrrr iyi ki :KK69::KK69::KK69:
Canım şimdi sana bir kaç sorum olacak.Bu kürü her banyodan sonra mı yapacağız (ki hepimizin banyo yapma sıklığı farklı) yoksa gün aşırı yapsak sorun olur mu acaba?Sen nasıl yaptın?Ayrıca biraz çok yapıp dolapta bekletip onu kullansak sorun olur mu,sen taze mi demledin her seferinde?Ayrıca çayı günde 1 fincan mı içtin ve 1 haftadan snra verdiğin ara 1 gün filan mı?Öyle kötü durumdaki saçlarım inan ne yapacağımı ben de şaşırmış durumdayım.Allah saç konusunda hepimizin yardımcısı olsun cidden bir kadın için çok çok önemli bir şey saç.

ya arkadaşlar bende aynı dertten dertliyim saçlarım 18 yaşımdan beri dökülüyor şimdi 27 yaşımdayım hamilelikte ve doğumdan sonra acayip döküldü iyice açıldı artık şekil bile veremiyorum nasıl tarasamda açıklıklar görülmese diyorumne duyduysam denedim bioxcin bakım yağları doktora göründüm tahlillerimin hepsi temiz ama kafada saç yok bioxcini 1buçuk yıl kullandım çevremdekiler de bende değişiklik gördük çok saç fışkırmasada epey düzelme oldu açıklıklar kapandı sanki sonra bıraktım kullanmayı epey pahalı yeniden döküldüler çaresiz kaç para olursa olsun alıcam dedim yeniden kulanıyorum bakalım birde şu lavanta çayını içiyim diyorum belki içten takviye ile daha çabuk yol alırım diyorum zaten eski haline gelmesini beklemiyorum giden gelmiyor geri bari biraz gürleşse bana yeter tüm saçı dökülenlere allah bol bol saç versin

canım bu kürü denersen mutlaka faydasını görürsün.

Canım şimdi sana bir kaç sorum olacak.Bu kürü her banyodan sonra mı yapacağız (ki hepimizin banyo yapma sıklığı farklı) yoksa gün aşırı yapsak sorun olur mu acaba?Sen nasıl yaptın?Ayrıca biraz çok yapıp dolapta bekletip onu kullansak sorun olur mu,sen taze mi demledin her seferinde?Ayrıca çayı günde 1 fincan mı içtin ve 1 haftadan snra verdiğin ara 1 gün filan mı?Öyle kötü durumdaki saçlarım inan ne yapacağımı ben de şaşırmış durumdayım.Allah saç konusunda hepimizin yardımcısı olsun cidden bir kadın için çok çok önemli bir şey saç.

tatlım bak şimdi. saçlarımıza kaynattığımız lavantayı sürüyoruz. yarım saat sonra yıkıyoruz. eğer saçların temizse bu su ile saçlarını yıkayabilirsin. ben 20 dakika demledim çok acı oldu siz bu süreyi azaltabilirsiniz. 5 dakika yapan bile var. dolapta bekletme konusunu bilmiyorum. ben dolapta bekletmedim her gün taze demledim. ama eğer bozulmazsa bekletebilirsin. ben taze demledim. kurusu da olur ikisi de aynı şey sonuçta. 1 fincan içtim. 1 hafta kullandım 1 hafta ara verdim. kesinlikle olumlu sonuç alacaksınız ilk denemede etkisini gösterir kolay gelsinnnnnnn :KK61:

'daha önce bir kez denemiştim ama bu kez sık sık denemeyi düşünüyorum saçlarım çok dökülüyor çünkü zaten cılız iyice kel olmadan önlem alayım diyorum.

yanlız ben saçıma parmaklarım yardımıyla sürdüm ve durulamadım sadece saç diplerime sürdüm.gün aşırı yapacağım böyle kolay işlem nasılsa zor değil.sonucu yazarım size.

'2 gün önce saç diplerine sürmüştüm yıkamadım bugün yeniden süreceğim henüz farkedilir bir değişim yok ama ben sürmeye devam ediyorum.

Merhaba kısslar :)

Saçlarım stres ve boyadan baya dökülmüştü.Bİraz biraz dökülmesi de devam ediyordu.Bu kürü bende bugün denedim.Gözle görülür fark var gibi :)
Saçımı çekiştirince elime ancak 1-2 tel geliyor,önceden her çekişimde bikaç tane geliyordu. 2 sorum olacak size :)

1)Bu küre saç dökülmesi durana kadar devam ediliyor mu yoksa 1 hafta yapıp 1 hafta ara mı veriliyor?
2)Bu kürü yaparken lavanta çayı da içmemiz gerekiyor mu?Lavanta çayı nasıl hazırlanıyor?

Cevaplanırsanız sevinirim.Allah hepimize bol bol saç versin inşallah (AMİNN) :KK69:

1-haftada 2 kez de yapabilirsin saç dökülmesi durana kadar.hatta durduktan sonrada 15 günde bir yapmakta fayda var.

2-içmedende oluyor yararı ben içmiyorum mesela içilen çayda googleye ibrahim saracoğlu lavanta kürü yaz tarifleri çıkıyor.

X