Kızlaar ben daha önce bir çok kuaför dükkanında çalıştım en son çalıştığım yerde ki arkadaşım benim saçlarımı çok zayıf görmüştü.
Siyahtan çikolata kahveye döndüm tabi tam ç.kahve olmadı ve uçları felaket şekilde yanmıştı kestirmekte istemiyordum herneyse gelen müşterimizde daha önceden boyatmış bu durumdan mağdurdu.
Arkadaşım bize öneride bulundu kendisi kuaförlükte bayaa profesyoneldir.
Önerisi:
Doğum kontrol hapını bir su bardağının içine koyun ve su bardağını doldurana kadarda badem yağı dökün.
hap iiçinde toz haline geldikten sonra saçınıza fırça,el yardımıyla sürün.
Ben denedim işe yarıyor daha önceleri arkadaşlarım saçıma dokunurken ayyy süpürge gibi derlerdi şimdi ne güzel kız iyileşmiş saçların pamıh gibi diyorlar.
Siyahtan çikolata kahveye döndüm tabi tam ç.kahve olmadı ve uçları felaket şekilde yanmıştı kestirmekte istemiyordum herneyse gelen müşterimizde daha önceden boyatmış bu durumdan mağdurdu.
Arkadaşım bize öneride bulundu kendisi kuaförlükte bayaa profesyoneldir.
Önerisi:
Doğum kontrol hapını bir su bardağının içine koyun ve su bardağını doldurana kadarda badem yağı dökün.
hap iiçinde toz haline geldikten sonra saçınıza fırça,el yardımıyla sürün.
Ben denedim işe yarıyor daha önceleri arkadaşlarım saçıma dokunurken ayyy süpürge gibi derlerdi şimdi ne güzel kız iyileşmiş saçların pamıh gibi diyorlar.
Son düzenleme: