• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saçların çok çabuk uzaması için mükemmel bakım.

miniciki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2011
627
317
123
Sakarya
Kızlaar ben daha önce bir çok kuaför dükkanında çalıştım en son çalıştığım yerde ki arkadaşım benim saçlarımı çok zayıf görmüştü.
Siyahtan çikolata kahveye döndüm tabi tam ç.kahve olmadı ve uçları felaket şekilde yanmıştı kestirmekte istemiyordum herneyse gelen müşterimizde daha önceden boyatmış bu durumdan mağdurdu.

Arkadaşım bize öneride bulundu kendisi kuaförlükte bayaa profesyoneldir.
Önerisi:
Doğum kontrol hapını bir su bardağının içine koyun ve su bardağını doldurana kadarda badem yağı dökün.
hap iiçinde toz haline geldikten sonra saçınıza fırça,el yardımıyla sürün.

Ben denedim işe yarıyor daha önceleri arkadaşlarım saçıma dokunurken ayyy süpürge gibi derlerdi şimdi ne güzel kız iyileşmiş saçların pamıh gibi diyorlar.:17:

Son düzenleme:
ne zamandır kullanıyorsun uzaması demişsin başlıkta ama belirtmemişssin ne kadar uzadı saçların

hormonel bir ilaç sayılır zararı yan etkisi olur mu acaba ? denedin mi sen hiç yani farklı birşeyle karşılaştın mı ?

Hayır hiçbir yan etkisi yok denedim zaten doğum kontrol kıllanma olayını hızlandıran etkisi vardır bunu göz önünde bulundurarak denedim.

Ortak ilk boyatıp malesef kuaförün ısrarıyla saçlarımı öyle bir geçer zamankide oynayan aylinin modelinden daha bi kısa kestirmiştim şimdi nasıl tarif etsem gıdımın hizasında
bu uzama 1 ay içerisinde gerçekleşti diyebilirim gözle görülüyodu zaten her banyodan sonra saçlarım farklı gözüküyordu.

Hayır hiçbir yan etkisi yok denedim zaten doğum kontrol kıllanma olayını hızlandıran etkisi vardır bunu göz önünde bulundurarak denedim.

Ortak ilk boyatıp malesef kuaförün ısrarıyla saçlarımı öyle bir geçer zamankide oynayan aylinin modelinden daha bi kısa kestirmiştim şimdi nasıl tarif etsem gıdımın hizasında
bu uzama 1 ay içerisinde gerçekleşti diyebilirim gözle görülüyodu zaten her banyodan sonra saçlarım farklı gözüküyordu.

Tam tersi hızlandırmaz aksine yavaşlatır çünkü içlerinde yüklü miktarda östrojen vardır bu da baskılar ve düzene sokar. Ek olarak doktorlara tüy şikayeti için giderseniz size yine doğum kontrol hapı verecektir... Ayrıca tüy ve saç farklıdır, yanlış bilgi vermeyin lütfen....

Bu arada saçınıza iyi gelmiş olabilir tabiki ben öbür yanlışı düzeltmek için yazdım...

Son düzenleme:
valla ben daha önce kullanıyordum gebelik önleyici olrak saglık ocağı ücretsiz veriyo eczaneden yazdırmadan da alınıyor 15 tl fal galiba saça gelince bilmiyorum benim saclarda röfle yandı ve sınamekki yi başladım bakalım

Bence badem yağı saçınıza iyi gelmiş.
Doğum kontrol hapı saçı uzatmaz ki tam tersine etki yapar.
Her duyduğumuzu denememek lazım.

PC'ye fazla giremiyorum kusura bakmayın daha yeni gördüm yazınızı.
Bana kalırsa bugüne kadar duyduğum en mantıklı en iyi yöntem.
Çok ilginç bir tek bana mı ters tepti bu ilaçta uzamasına yardımcı oldu gözle görülür birşekilde uzuyor ki kahküllerimin altında bebeklik tüylerine benzer saçlar çıkıyor bende hiç olmayan birşeydir bu.
Ben yararını gördüm sizlere sundum takdir sizin.

Yağmurunelleri ben hapı ablama aldırıyordum :) markasına dikkat etmiyorum sonuçta hapın içine konulan bileşenler aynıdır.
Ama marka, isim olduğu için fazlasıyla içine ne katarlar bilemem.

Son düzenleme:
Back