Saç Uzatma Yöntemleri Saçların Cabuk Uzaması için Sarımsak Kullanin

bilmiyorum canim ama sarimsakla zeytin yagini karistiranlar varmis ben sampuuanini kullaniyorum süper bisiy

kızlar bakın ne buldumKimyager olarak katkıda bulunayım. Sarımsaktaki kötü kokunun kaynağı kükürtlü bileşikler olup diallil disülfür bunların en başında gelmektedir. Yalnız soğan gibi sarımsakta da ilginç bir olay mevcut: sarımsağı kendi haline bıraktığınızda fazla kokmaz, ancak dokusu zedelendiğinde (örneğin çiğnendiğinde veya bıçakla kesildiğinde) bir uyarı sinyali olarak enzimatik bir tepkime başlamakta ve büyük ihtimalle hava ile tepkimeye girerek diallil disülfit oluşumu sağlanmaktadır.

Sarımsağın kokusunu gidermek için bazı yöntemler mevcut, örneğin bir diş sarımsağı hap gibi yutmayı deneyebilirsiniz.

sarımsak bölündüğü için kokarmış yutarsak kokmaz yani;

ama canım bu bilindik bişiy değil mi zaten:kedi:

aynen bnmde aklıma o takıldı yaa =) sampuana 5 diş sarımsak ezip koyuluomuş bn onu deniycem kaslarıma sarımsak yagı kullanıyodum 1 hafta da etkisini gördüm bakalım bunun da saclarıma denicem

saçlara sarımsak sürmenin saç köklerine zarar vereceğini duydum.acaba ne kadar doğru?tecrübeli ablalarımdan yardım bekliyorum...

canim iki kez sarimsakli sampuanla sonra normal kullandigin sampuanla yika en son olarak durulama suyuna sirke ekle ben öyle duydum

kizlar bu aralar yine bosladim bakimlarim yarida kaldi yya esimin 4 günlük bi tatili vardi oturmaya gittik bize gelen oldu iki cocuk derken zaman cabuk gecti bir haftadir bütün bakimlarim yarida kaldi ama bugün yine basliyorum devam kizlar bugün sarimsakli sampuanim bitiyo ama baya uzadi turplu suyu artik haftada bir veya iki kez yapabiliyorum havalar soguk bi hasta olursam evin hali berbat olur bu arada bende kasinti var kizlar sacim uzadigi icnmi acaba

cm olarak bilemiyorum cünkü ben gecen yazdan beri boyatmiyorum sacimi boya olsaydi dipten geleni bilirdim seneye sari yaptircam ama daha kisalar kivirciklar bide kisa görünüyolar yaza kadar uzun olmasi lazim sari ve uzun bi sac istiyorum

ilk denememi dün gece yaptım kızlar bir diş sarmısağı çok fazla dilime değdirmeden hızlıca yuttum ayrıca kaşlarıma da sürüyorum...şuan hiç bi şekilde kokma yokopuyorumnanaktan

Şampuana 4 diş sarımsak rendeleyip kullandım bugün.
Normalde organicum kullanıyorum ama ona sarımsak koymaya kıyamadım ucuz bir şampuan değil çünkü:kedi:
Evde Dove vardı az bir şey kalmış ona karıştırdım, 2 kere yıkadım onunla. Son olarak Organicum ile yıkadım ve Dfn garlı saç kremimi sürdüm. Şuan hiç koku yok. Sevgilim saçlarımın kokusuna bayılır bakalım yarın da aynı şeyi söyleyebilec mi? kaydirigubbakcemile3
Siz hangi şampuana karıştırıyorsunuz kızlar? Bn silikon içeren şampuanları bıraktım uzun süredir kullanmıyorum ama bugün Dova'a karıştırdığım için silikonlu şampuan kullanmış oldum bir o içime sinmedi.:umursamaz:

Sarimsaki ben , zeytinyagi ile karistirip bi kavanoza koydum...2 defa sacimda uyguladim. O kokusu beni mahvetti :bbo: belki 6 ay belki 1 yil sarimsak kokusunu aldim saclarimda...yoktur böyle berbat birsey.

island yazdiklarini okuyunca sasirdim fisfisfis güzel sayet koku almiyorsan.

Cidden hiç koku yok canım ve yıkarkende kokmadı bana:hulya: Dove'un kokusu çok yoğun belki ondan olabilir. Arkasından normal şampuanla yıkadım ve Dfn garlı kremi kullandım hiç koku yok saçımda. Elma sirkesiyle durularsan son olarak daha garanti olur. Evde kalmamış sirke bu seferlik kullanamadım.

hiim hayret CADIARZU Hatta ben 1-2 ay kadar sonra kuaföre gitmistim, o bile almisti kokusunu... ehh size iyi uygulamalar o zaman a.s

hiim hayret CADIARZU Hatta ben 1-2 ay kadar sonra kuaföre gitmistim, o bile almisti kokusunu... ehh size iyi uygulamalar o zaman a.s

Ciddi misin:1shok:
Ee ne demişler sarımsağı gelin etmişler 40 gün kokusu çıkmamışkaydirigubbakcemile3
İllaki kullanıcam dersen benim uyguladığım şekilde yapabilirsin canım benim burnum aşırı hassastır koksa zaten ben duramazdım kokudan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…