• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarımmmm :((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
kırıklar kesilirse ancak düzelir uçlarında kestir biraz sonra serum kullan onlar etkiliymiş ama devamlı kullanmak gerekiomuş kullanmayı bıraktığında saçı döküyomuş öyle yani.onu kullanana kadar doğal bişiler kullan en azından gözünün gördüğü şey olur.badem yağı susam yağı lavanta saça ii gelio.ayrıca o kuaförüde git yol yada saç bakımını üstlensin cnm:34:

öyle her duyduğunuzu sürmeyin saçlarınıza yasık
ben sadece bişeyi denedim etkili oldu burda okuduğum bişeydi bir avuç karanfile yarın kg su ekleyip bir gün bekleyip saça ve diplere sürüyorsunuz hergün 1 kere 10 gün içinde saç çıkarıyormuş bnm 2günüm dökülme çok azaldı saçı sürer sürmez kalınlaştırıyor parlatıyor kokusuda güzel renkte bi değişiklik yapmıyor yani kararma vs olmuyor bildiğiniz karanfil bu arada şu agız kokusuna ii gelen kuru olan bakkalda satılan bir gün beklemek istemiyorsanız karanfillere kaynar su dökün soğuyunca sürün denemeye değer bitkisel zararsız bunu her saç dökülmesi olan konulara kopyalıyorum benim dökülmem durdu herkese derman olsun istiyorum

Back