• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarimmmm

4 numara kapkara yapar, 6.66 ve yukarı numaralar alınmalı kahverengi için.
Bende bu hatayı bı kere yapmıştım ondan çok çok iyi bilirim.
Bı hafta idare edin hergün yıkayın saçınızı, sonra 8 tonlarında kumralla boyayın ama küllü kumral almayın.
Açılır rengi merak etmeyin.

Akar mi duymustum bunu ama yikandim simdi gidip bi daja yilanayim.madem
şampuana göre daha iyi akıyo. bi de deniz tuzu al suda eritip saçına sür beklet mümkünse camın arkasından bile olsa güneşe çık. denize gidince akar ya saçtaki boyalar hep bence bu da işe yarar. ama dikkat et hasta falan olma kafanı fazla ıslak bırakıp :(

Beyaz sabunlar bol bol köpürtün yıkayın ama bir kez değil yıkayın kremleyin günde bir kac kez yapın. Ertesi gün yine aynı. Neredeyse alttan kendi rengi çıkıyor denedim daha önce.

Ben gittim kuaföre boyattim kendi rengimi yap dedim dipten de gelmesini beklemiştim iki ay. Sürekli boyatmaya gitmek istemedim şu dönemde. Saçım koyu oldu bu ne ya dedim olmadi bu. Dedi yıkadıkça açılacak senin rengin olacak. Şimdi 3 ay oldu gerçekten de akti gitti şimdi dipten gelenlerle bir fark görünmüyor ya da ben göremiyorum ama aktığı kesin. Açılır o bolca yıkayın

simdi hanimlar evde beyaz sabun yoktu otelden aldigim bi beyaz sabun vardi minik onunla yikadim ama cok citileyemedim tabi bitti hemen.uclari boyaydi biraz akti cok sukur ama kendi sacim olan zift gibi hala.ama ilk boyadigimdaki kadar degil.yani mavi siyahti resmen su an daha normal bi siyah en azindan.bu hafta hergun beyaz sabunla yikarim zaten.cooook tesekkur ederim

Ben gittim kuaföre boyattim kendi rengimi yap dedim dipten de gelmesini beklemiştim iki ay. Sürekli boyatmaya gitmek istemedim şu dönemde. Saçım koyu oldu bu ne ya dedim olmadi bu. Dedi yıkadıkça açılacak senin rengin olacak. Şimdi 3 ay oldu gerçekten de akti gitti şimdi dipten gelenlerle bir fark görünmüyor ya da ben göremiyorum ama aktığı kesin. Açılır o bolca yıkayın
Ya benim kendi sacimdi dip.kopkoyu oldu umarim.diplerim de acilir

Beyaz sabunlar bol bol köpürtün yıkayın ama bir kez değil yıkayın kremleyin günde bir kac kez yapın. Ertesi gün yine aynı. Neredeyse alttan kendi rengi çıkıyor denedim daha önce.
Insallan ya insallah.nasil boyle bi hata yaprim neyimeydi benim sac boyamak ya

4 numara kapkara yapar, 6.66 ve yukarı numaralar alınmalı kahverengi için.
Bende bu hatayı bı kere yapmıştım ondan çok çok iyi bilirim.
Bı hafta idare edin hergün yıkayın saçınızı, sonra 8 tonlarında kumralla boyayın ama küllü kumral almayın.
Açılır rengi merak etmeyin.
Mavi siyah oldu ya kutudakiyle ilgisi yok

Hayir bu gratiste satilan bi amonyaksiz boya var ya organik diyor ondandi.bana normal boya alerji yapiyor.ama bu zift gibi tuttu yani almayin bence onu markasini unuttum boyle karton rengi
Ben Gratis green therapy kullanıyorum.
Bu tarz sorun olmaz. Hatta açık olur satış danışmanları söyler aldığınız tonun bı ton koyusunu alın çünkü bı ton açık oluyor derler.
Bu konu da Gratis boya uzmanı ile görüstüm.

Ben Gratis green therapy kullanıyorum.
Bu tarz sorun olmaz. Hatta açık olur satış danışmanları söyler aldığınız tonun bı ton koyusunu alın çünkü bı ton açık oluyor derler.
Bu konu da Gratis boya uzmanı ile görüstüm.
Simsiyah oldu
Mavi siyah

Binun yikaeikca akacagini sanmam zift gibi tuttu
Hayir aciliyor emin ol. Benimde eskiden oyle olurdu. Yengem ķuafor bana beyaz haci sakirle yika demisti madem kuafore gelmek istemiyisan. Hakkaten onla yikadikca acildi ama dikkat et cok sertletiriyo kece gibi oluyo kremle bolca2 haftaya acilir

Back