• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarimmmm

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.091
158
39
hanimlar sacimi evde boyayim dedim demez olaydimmm
Neyine sac boyamak.kahve yaziyordu ustunde aldim.4.00 numara.ama tanrimm saclarim kömür karasi oldu yaaa nasil acilacak bu sac evde acma yolu var mi?lutfen yarsim edin aglamaktan helak oldum

Yıkaya yikaya 2 3 ton açılır. Şuan boyama artık bi süre bekle . Saçların çok yanar sertleşir . Evde açamazsın rengini . Kuaföre gidebilirsin 2 ay falan bekle .

Alt tonunuz farklıysa çoğu zaman kutunun üstündeki renge sahip olamıyorsunuz. Yıkadıkça açılmasını beklemekten başka çareniz yok.

hanimlar sacimi evde boyayim dedim demez olaydimmm
Neyine sac boyamak.kahve yaziyordu ustunde aldim.4.00 numara.ama tanrimm saclarim kömür karasi oldu yaaa nasil acilacak bu sac evde acma yolu var mi?lutfen yarsim edin aglamaktan helak oldum
beyaz sabunla yıka bi kaç gün ama baya yıka hamamdaymışşın da telak katır kutur yıkıyomuş gibi

Binun yikaeikca akacagini sanmam zift gibi tuttu
5 numaraya boyadığımda aynen öyle olmuştu baya aktı. Şu an kuaföre gitmeyin size akacağını söylemeden hemen açmaya çalışırlar. Beyaz sabun ile boyayı daha hızlı akıtabilirsiniz. Sonrasında saç kremi kullanmayı unutmayın ki çok sertleşmesin

5 numaraya boyadığımda aynen öyle olmuştu baya aktı. Şu an kuaföre gitmeyin size akacağını söylemeden hemen açmaya çalışırlar. Beyaz sabun ile boyayı daha hızlı akıtabilirsiniz. Sonrasında saç kremi kullanmayı unutmayın ki çok sertleşmesin
Umarim ya umarim akar

ya koyu kesane falan olsa raziyim bildiginiz ziftin peku.mavi siyah oldu hic akacak gibi degil ki ya

Yıkaya yıkaya akacak. Biraz zaman isteyecek sadece..

Boya illa ki akar merak etme.
Karbonatlı limonlu suyla masaj yapıp durula.
Üç dört yıkamadan sonra açılır. İstediğin ton olur.

Back