• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saçlarımla derdim var

__zeynep__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2008
202
1
96
39
İzmir
kızlar bir sorm olcak sizlere... doğumdan sonra yaklasık bir aydır saçlarım aşırı dökülmeye başladı acaba normal mi yaaa:çok üzgünüm: her saçımı tutusumda muhakkak geliyor her banyoda öyle bir dökülüyor ki anlatamam ooofff.. lütfen cevaplarınızı bekliyorum...senağlamasenağlama

Evet canım hemen hemen hepimizin böyle bir sorunu var.benim saçlarımda acayip dökülüyor.Vitamin ilacı kullanıyorum beslenmeme dikkat ediyorum bol miktarda et tüketiyorum ama faydası olmuyor yine heryan benim saçlarımla dolu.

benım de acayip dokuluyor.tek benım sanıyordum,tutam tutam dokuluyor cok uzuluyorum,umarım kısa zaman sonra gecer

kızlar bir sorm olcak sizlere... doğumdan sonra yaklasık bir aydır saçlarım aşırı dökülmeye başladı acaba normal mi yaaa:çok üzgünüm: her saçımı tutusumda muhakkak geliyor her banyoda öyle bir dökülüyor ki anlatamam ooofff.. lütfen cevaplarınızı bekliyorum...senağlamasenağlama
saçlarinın dökülmesi doğumla ilgilideğildir bence. hava değişimi su değişimi yada stresli bir zaman diliminde isen o sebeble dökülür. hatta gebelikte saçlar hormonlardan dolayı daha canlı ve parlak hale geliyor canım. üzülme geçici bir sorundur. umarım en kısa zamanda atlatırsın.üzülme..:teselli:

saçlarinın dökülmesi doğumla ilgilideğildir bence. hava değişimi su değişimi yada stresli bir zaman diliminde isen o sebeble dökülür. hatta gebelikte saçlar hormonlardan dolayı daha canlı ve parlak hale geliyor canım. üzülme geçici bir sorundur. umarım en kısa zamanda atlatırsın.üzülme..:teselli:

ayy canım inşallah yaaa.. ama baksana diğerannelerinde dökülyormuş... valla heryerden saçımı toplamaktan bıktımm:çok üzgünüm:

genelde doğumdan 3 ay sonra dökülür.hormaonal bişey sanırım benimde çok dökülüyor azalır dökülmesi belki diye kestirdim ama banamısın demiyor.yakında kel kalırım sanırım:) evi süpürüyorum siliyorum arkama bir bakıyorum her yer tekrar kıl olmuş:)

Back