Saçlarımla başım belada :(

Eyluldeniz18

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2015
405
385
103
Selam kızlar vallahi her yolu denedim. Bir de sizlere danışayım dedim inşallah bir yolu bulunur. Saç dökülmesine çözüm olsun diye bemiks ampul sürmüştüm saç diplerime ve kafama streç sarıp o şekilde sabaha kadar uyumuşum. 6 ayı geçmiştir bu olayın üzerinden şimdi hamileyim ama eşim de aynı şeyi söylüyor. Saçımdaki o iğrenç koku hiç geçmedi ve hamilelik yüzünden çok rahatsız ediyor. Saçlarımı evde bırakamıyorum bir duş alayim da koku geçsin gibi birşey yok. Bana yardımcı olabilecek fikirleriniz var mı?

Ben haftada 2 gün yapıyorum ve hiç koku kalmıyor sizde neden böyle oldu acaba ?
Önce şampuan sonra su sonra tekrar şampuan ve maske uyguluyorum.
Saç parfümleri var ondan alabilirsiniz.

elid*r un saç parfümlerinden al. aynı sampuanıda kullan. ufak sprey parfum şişeleri var. saç parfumunden içine koyup yanında bulundurabilirsin.tamamdır

Ben haftada 2 gün yapıyorum ve hiç koku kalmıyor sizde neden böyle oldu acaba ?
Önce şampuan sonra su sonra tekrar şampuan ve maske uyguluyorum.
Saç parfümleri var ondan alabilirsiniz.
Saç parfümü hiç denemedim ama duştan sonra sıkılan spreyler oluyor ya onlardan sıkınca ikisi karışıyor daha berbat oluyor maalesef bilmiyorum ki neden oldu daha önce yaptigimda 2 ay falan sonra geçmişti bu neden geçmedi

sirke iyi gelebilir

o da ilk anda kokar korkmayın sonra kalmıyor koku

bir de bebek şampuanı öneririm

belki o da işe yarayabilir kokusuz katkısız vs

hoş unibaby ye de koku kattılar eskiden kokusuzdu şimdi kokusuz var mı siz araştırın zaten lazım :))))

sağlıkla kucağınıza alın

Hamile olduguz icinn kokuyor sanabilirsin gerci eşimde sölüyor diyosun ama sen daha rahatsiz edici sanabilirsin..
Sprey seklinde saç kremleri var böle köpük gibi cok güzel kokuyor ..

Sirkeyi denicem ya çok teşekkür ederim

Hamile olduguz icinn kokuyor sanabilirsin gerci eşimde sölüyor diyosun ama sen daha rahatsiz edici sanabilirsin..
Sprey seklinde saç kremleri var böle köpük gibi cok güzel kokuyor ..
Hamile olduğum için çok rahatsız oluyorum. Üstüne koku bastırsın diye yaptığım şeylerle birleşip daha iğrenç bi hal alıyor

Ben dökülme probleminden dolayı iki yıl boyunva haftada iki gün 4 er saatten yapmıstım koku falan kalmamıstı neden oldu acaba şaşırdım bence bi ara sadece sabunlayın bakalım durulama suyunuza da sirke katın belki faydası olur

ya bu bemiks işe yarıyormu peki...enjeksiyon için bir ilaç. ...tam tersi daha çok dökmüştü sanki..

Sacinizi zeytinyagli sabunla yikayin iyice arinsin. Sonra sampuanlayin veya kremleyin

Her hafta uyguladığım dönemler oldu hiç koku kalmadı.

Sirke ya da karbonatlı su sorunu çözer diye tahmin ediyorum.

Onu nasıl yapabilirim acaba
Banyo yaptıktan sonra son durulama suyuna lavanta koyuluyor.bir litre kadar suyu kaynatıp içine iki üç avuç kuru lavanta koyup demliyorum,demini alan bu suyu da durulama suyuna ekliyorum son durulamamı bu su ile yapıyorum ben.normal zamanlarda kullandığım bişey bu ama çok güzel kokuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…