Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabalar.benim saçlarım hem çok sert,hem çok kalın telli,hemde düzensiz kıvırcık..saçlarımı iri dalgalı hale nasıl getirebilirim?nasıl yumuşatabilirim?:1shok:
merhabalar.benim saçlarım hem çok sert,hem çok kalın telli,hemde düzensiz kıvırcık..saçlarımı iri dalgalı hale nasıl getirebilirim?nasıl yumuşatabilirim?:1shok:
bende aynı dertten muzdaripim o yüzden sürekli düzleştiriyorum ya da jöleliyorum kabarmasını önlemek için koaförler kalıcı dalga yapıyolar 6 ay filan idare ediyomuş sanırım..o şekilde bi çözüm bulabilirsin dalgalı istiyosan...
ben kullanıyorum maşa aslında güzelde oluyo.derli toplu duruyo en azından a.s bence kullanabilirsin.en iyi bukle maşası başlığı var oraya bakarsan marka konusunda fikir edinebilirsin..
kizlar bende burda okumustum kabaran saclara bebeyagi iyi geliyomus nemliyken cok az alip avcunuza aynen jöleler gibi sürüyomussunuz iyi oluyomus bilginize kabarma geciyomus
Öncelikle saçlarını hafif katlı kestirmeni ve ara makası attırmanı tavsiye ederim. Benimde öyle çok kabarıyordu fakat dediğim model daha ince bir görünüm sağlıyor.