• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarımla baş edemiyorum

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

AASLIM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
5
0
86
İzmir
merhabalar.benim saçlarım hem çok sert,hem çok kalın telli,hemde düzensiz kıvırcık..saçlarımı iri dalgalı hale nasıl getirebilirim?nasıl yumuşatabilirim?:1shok:

canım sac kremini doğru seçmelisin yumusamasına yardımcı olur bide durulanmayan sac kremlerini falan deneyebilirsin:delphin:

merhabalar.benim saçlarım hem çok sert,hem çok kalın telli,hemde düzensiz kıvırcık..saçlarımı iri dalgalı hale nasıl getirebilirim?nasıl yumuşatabilirim?:1shok:

bende aynı dertten muzdaripim o yüzden sürekli düzleştiriyorum ya da jöleliyorum kabarmasını önlemek için :( koaförler kalıcı dalga yapıyolar 6 ay filan idare ediyomuş sanırım..o şekilde bi çözüm bulabilirsin dalgalı istiyosan...

DENİYORUM AMA YİNE DE OLMUYOR.ACABA SAÇ MAŞASI ALSAM KULLANIŞLI OLURMU?:utangac:
ben kullanıyorum maşa aslında güzelde oluyo.derli toplu duruyo en azından a.s bence kullanabilirsin.en iyi bukle maşası başlığı var oraya bakarsan marka konusunda fikir edinebilirsin..

kizlar bende burda okumustum kabaran saclara bebeyagi iyi geliyomus nemliyken cok az alip avcunuza aynen jöleler gibi sürüyomussunuz iyi oluyomus bilginize kabarma geciyomus

Öncelikle saçlarını hafif katlı kestirmeni ve ara makası attırmanı tavsiye ederim. Benimde öyle çok kabarıyordu fakat dediğim model daha ince bir görünüm sağlıyor.

Back