Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
saçların küllü kumral sanırım canım maşallah rengi hoşmuş hangi boya ile boyuyorsun nosunu öğrenebilir miyim kendin boyuyorsan?

canım bu saçlarımı boyamadan önceki haliydi yani saçımın doğal rengi :) yeni saç rengimi de eklerim çekinip bunun birkaç ton açığı karamele yakın o da hoşuna giderse onun numarasını yazarım

bunLarda benimkiLeeeer mafoldumben neden küçük çıkıyo acaBaaa ?

Eklentiler

• $103_0377.jpg
    5,8 KB · Görüntüleme: 50
  • $103_0186.jpg
    5,7 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
kızlar hepinizin saçları birbirinden çok güzel :) bende eklemek istiyorum bırkaçtane ama beceremedim ya :çok üzgünüm:

nereus saçın çok hoş.. maşa yapmışsın sanırım. çok güzel durmuş...

maşallah kızlar hepinizin saçları çok güzel bu arada harbi maşallahınız var karalasanızda anlaşılıo bu güzellikler :roflol:yerimseniben

canım kusura bakma geç gordum mesajını kk dan öğrendim bende sağolsun arkadaşlar çok video eklemiş biraz zor ilk başlaarda ama alışınca rahat oluyor

Maşallah çok güzelsin :) saçlarında yüzüne çok yakışmış çok beğendim... Bende bugünlerde kendime model arıyorum saçlarım uzun nasıl yapsam diye düşünüyorum... Buradan bulacam inşallah =)

kızlaarr maşallah hepinizin saçları çok güzelll ,hepiniz çok da güzelsiniz....Allah nazarrdan saklasıınn tütüütüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…