• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
canımın içisin..bu benim makyajsız halim...dudaklarım kalın diye pek ruj kullanamıyorum...beğendiğine sevindim çiçeğim...öperim o güzel yanaklarından....opuyorumnanaktanzemuszemus

canımın içisin..bu benim makyajsız halim...dudaklarım kalın diye pek ruj kullanamıyorum...beğendiğine sevindim çiçeğim...öperim o güzel yanaklarından....opuyorumnanaktanzemuszemus

bidenem burnum dudakların çok güzel gerçekten dudaklarına neden ruj kullanmıyorsun ki gülüm yaaa
bi arkadaşım var dalinana onun da dudakları böyle güzeldir maşallah

bi ruj sürüyor insanın gözünün kalmaması elde değil anam yaa hele hele kırmızı ruju fena halde can yakar opuyorumnanaktan

sen de dene bitanem böyle güzel dudağa ruj sürmemek olmaaazzzz

bidenem burnum dudakların çok güzel gerçekten dudaklarına neden ruj kullanmıyorsun ki gülüm yaaa
bi arkadaşım var dalinana onun da dudakları böyle güzeldir maşallah

bi ruj sürüyor insanın gözünün kalmaması elde değil anam yaa hele hele kırmızı ruju fena halde can yakar opuyorumnanaktan

sen de dene bitanem böyle güzel dudağa ruj sürmemek olmaaazzzz

teşekkür ederim bebeğim nazar değmesin :nazar::dance:

saçların çokkk güzel..kuaföredemi boyattın ,kendinmi boyadın?
kendiinse boya numaran ve markan ne?kaydirigubbakcemile5

Son düzenleyen: Moderatör:
anam hatunda saç var çeker ekler tabi:lepi:maşallah murgizim bayıldım saçlarına:dance:

dimplee doğal regim demişsin sanırım,gerçekten doğalmıı??çok güselde

Evet cnm doğal rengi çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan saçlarımı dahada uzatmaya çalışıyorummm.. O yüzden kimyasal bişey uygulamıyorum. Ama yazın papatya suyu sürdüğüm olur :)

Yeni bi resm dha koyaym dedim bayadır uğramıyodum buraya inceledim saçlarınızııı süpersnz hepinizz :)

Elidor yazın yıpranan saçlara bir yağ kürü yapmış ya 7 yağ özlü.. Ara sıra onu kullanıyorum başka bişey yok canm

ayy dayanamadım bende birkaç foto eklemek istedim, umarım beğenirsiniz zemuszemus

maşayla yaptım zemuszemus

bu da roman gösterimdeki saçım hihoyyyt

Canım ilk ve son resimde saçlarının rengi daha koyu sanki ??
3. resimdeki saçının modelini ve rengini beğendimm sengözlerimebaksanab

Back