• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
teşekkürler canım:) aslında 3-4 sene önce bir kere balyaj yaptırmıştım, sonra da balyajların rengini açtırmıştım biraz sarıya yakın. iğrenç olunca tekrardan kahveye boyatmıştım 2 kere. şimdi çok uzun zamandır hiç boya yok:)

Son düzenleyen: Moderatör:
benim kendi doğal saçlarm da bunun tıpkısının aynısıydı =( rengi-modeli-düz oluşu falan..
ama gel gör ki boyata boyata mahvettim saçlarımı =( yandılar=( bi daha boyatmıycam söz verdim kendime.. en azından uzuuuuun bisüre boyatmıycam=( uzatmaya çalışyorum yeniden benneyaptımki

Benden yaşça büyük pek bi çekici kariyer sahibi vs.vs. bi adam işte tatlım senağlama

Bakmaz haliyle benim gibi öğrenci parçasına :1no2:

Yani sonuna kadar platonikim yehuu :lepi:kaydirigubbakcemile3

aslında öyle adamlar senin gibi fıstıkları ister tatlım benim ya kaydirigubbakcemile5
senin duygularını anlayamadı mı acabaaCADIARZU

aslında öyle adamlar senin gibi fıstıkları ister tatlım benim ya kaydirigubbakcemile5
senin duygularını anlayamadı mı acabaaCADIARZU

Hiç bilmiyor ki duygularımı mafoldumben

Beni ulaşılması kolay küçük bi kız çocuğu gibi görmesin diye deyim yerindeyse öküz gibi davranıyorum:sinifsinif:

Hiç bilmiyor ki duygularımı mafoldumben

Beni ulaşılması kolay küçük bi kız çocuğu gibi görmesin diye deyim yerindeyse öküz gibi davranıyorum:sinifsinif:

ay canım ama sen çok tatlısın yaa zemuszemus
bu konuyu daha konuşmak isterdim ama topic dışına baya baya taştıkk kaydirigubbakcemile3

ben de katılmak istedim....işte benim saçlarım....fönlü ama olsun.....

senin o saçların dudaklarına gurban olam ben yaa bu ne güzel bir saç güzelim benim

çitlenbik bu taam çitleenbiikkkzemuszemus

maşallahh bebeğim ççok güzel heryerin bitanesim senin yaaa

içi gibi dışı da güzel kardeşim benimŞeniz

çok seviyorum ben seni miniciğim

Back