- Konu Sahibi VsneLroCCo
-
bunda rengi pek belli deil ebecigim digerini koysana kaydirigubbakcemile sositososito
o bet yüzünü kapamasaydın da görenler de ben gibi "kızıl bi hatuna bu gadder yakısır" deseydi dimi kötükedihüso
en bayıldığım saç tipi...sağlıklı uzun kendi renginde...yapay değil doğal olan....
koskocaman maşallahhh...
çok özeniyorum saçlarımın böyle olmasına ama vakti zamanında yaptırdığım boya işlemleri bu yaz düğün münasebetiyle sayısız makineye girmelerim v.s acayip yıprattı saçlarımı..şimdi nadasa bıraktım,eğer dayanıp boyatmazsam başka renge, seninki gibi uzatmaya devam etmek istiyorum astraea:Saruboceq:
Tşk gurbacan:1closedeyes:
Bi ara koyarım o dediğin resmi de kaydirigubbakcemile5
Hangi resim anlayamadım ame neyse:uhm:
teşekkür ederim canımm dediğim gibi asıl renk çıkmamış ama geçenkinden iyi oldu bu renk istediğim gibikaydirigubbakcemile5semihim....
harika olmuş
inanılmaz sıcak bir renk
eminim o guzel yüzüne de cok yakısmıştır
gule gule kullan canımın dibi Şeniz
canım çubuk krakerin saçı değil benimki o teşekkür ederim sağolasın rengini bilmiyorum kuaförde boyattım bakır tonları ama birkaç boyanın karışımıcubuk kraker saclariyin rengi cok guzel o guzel yuzunden niye bizi mahrum ettin canim sac rengiyin adi ne canim
çubuğum teşekkür ederim seviyorum bu tonları daha doğrusu kızıl tonlarınıŞenizayy sanki yüzünü açınca karşıma ceyda düvenci çıkcak gibi hissettim
saç rengin pek gözel smhim
amanda amanda kimler gelmiş smh canım çok hoş olmuşsun be yaewwwwwwwwwwwww
Bu mu ulee 1000 tane resim koyuyorum ben MSN e ne bilem hangisi :mymeka:
msnde koydugun vardı ya canım CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?