Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bu fotoyuu ben niye görmedimm :mymeka:
harika olmuş bayıldımm okypimm :dance:
alemin taş hatunu seni :mymeka:

bunda rengi pek belli deil ebecigim digerini koysana kaydirigubbakcemile sositososito
o bet yüzünü kapamasaydın da görenler de ben gibi "kızıl bi hatuna bu gadder yakısır" deseydi dimi kötükedihüso

Son düzenleyen: Moderatör:
bunda rengi pek belli deil ebecigim digerini koysana kaydirigubbakcemile sositososito
o bet yüzünü kapamasaydın da görenler de ben gibi "kızıl bi hatuna bu gadder yakısır" deseydi dimi kötükedihüso

Tşk gurbacan:1closedeyes:
Bi ara koyarım o dediğin resmi de kaydirigubbakcemile5
Hangi resim anlayamadım ame neyse:uhm:

gurbaa prenses benimde saçlarım çok uzun seneler önce çok güzeldi gürdü şimdi çok ince telli ve seyrek hiç bir şekle girmiyor öncenki sayfalarda okuduğum ve gördüğüm için soruyorum saçlarında çok güzel ve bakımlı o yüzdende saçların için yaptığın yağ karışımlarını ve ekstradan saçların için yaptıklarını paylaşırmısının şimdiden teşekkürler

güzel sözlerin için çok teşekkür ederim firstday
senin saçların benimkinden daha sağlıklı ve daha uzun ve tam istediğin gibi olur umarım :1hug: a.s.

bunlar da benim lepiska saçlarımın resimleri

bu en bi dağınık ve doğal hali:lepi:

bu da bozulmaya başlamış fönlü hali. (günün sonundaki hali zaten içler acısıydı sırnaşık şey)

webcam dan çektiğim için renk belli olmamış biraz daha bakır havası var saçlarımda bide normalde saçlarım kıvırcık bi gün kıvırcıkta koyarım

amanda amanda kimler gelmiş smh canım çok hoş olmuşsun be yaewwwwwwwwwwwww

aayy çok tatlı bi renk yaa bende böyle bişey istiyodum ama kuaförüm yapamıyo röfleden soğuttu beni walla Çok üzgünüm çoook güle güle kullan canım

ayy sanki yüzünü açınca karşıma ceyda düvenci çıkcak gibi hissettim
saç rengin pek gözel smhim

cubuk kraker saclariyin rengi cok guzel o guzel yuzunden niye bizi mahrum ettin canim sac rengiyin adi ne canim

Tşk gurbacan:1closedeyes:
Bi ara koyarım o dediğin resmi de kaydirigubbakcemile5
Hangi resim anlayamadım ame neyse:uhm:

msnde koydugun vardı ya canım CADIARZU

semihim....
harika olmuş
inanılmaz sıcak bir renk
eminim o guzel yüzüne de cok yakısmıştır
gule gule kullan canımın dibi Şeniz

smhim kankaa sacların süper olmus a.s.
bende bu akşam karamel boyucam bed suratıma ne gider yyaa kaydirigubbakcemile3

semihim....
harika olmuş
inanılmaz sıcak bir renk
eminim o guzel yüzüne de cok yakısmıştır
gule gule kullan canımın dibi Şeniz
teşekkür ederim canımm dediğim gibi asıl renk çıkmamış ama geçenkinden iyi oldu bu renk istediğim gibikaydirigubbakcemile5
cubuk kraker saclariyin rengi cok guzel o guzel yuzunden niye bizi mahrum ettin canim sac rengiyin adi ne canim
canım çubuk krakerin saçı değil benimki o teşekkür ederim sağolasın rengini bilmiyorum kuaförde boyattım bakır tonları ama birkaç boyanın karışımı
ayy sanki yüzünü açınca karşıma ceyda düvenci çıkcak gibi hissettim
saç rengin pek gözel smhim
çubuğum teşekkür ederim seviyorum bu tonları daha doğrusu kızıl tonlarınıŞeniz
amanda amanda kimler gelmiş smh canım çok hoş olmuşsun be yaewwwwwwwwwwwww

teşekkür ederim aşkitom o senin güselliğin

offf yavyummmmm cok güsel olmussun bitanemmm Şeniz
rengine bittimmmmm.
güle güle kullan canimcimmma.s.

saçlarının rengine biçimine boyuna bayıldım tek kelimeyle harika doğal saç rengini ve ne renk röfleyle bu saça ulaştığını yazar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…