- 24 Temmuz 2010
- 5.124
- 228
- 173
- Konu Sahibi VsneLroCCo
- #3.441
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saçlarını çok beğendim maşallah nasıl uzattın bi yöntemin varmı ?kızlarr maşallah hepinizin saçı bi harika..'Benim saçımda bu tabi sarıya açarken turuncu oldu yıprandı üzgünüm:/ eğer bi fikri olan olursa sarıya nasıl açabilirim diye cevap olursa beklerim
Buyrunnnn
Eki Görüntüle 1214595
hayır ide kızların yüzü görünmüyor yani nerden karar verdiyse yakışacağına Hey allahım :)Bana da de bunu cinnet geçireyim...
bir sorum olacak..turplu su yapıyor bayanlar bende denedim..ama su bu saçta kalmıyorki..akıyor..Bende uzatma çabası içindeyim cnm hala belime kadar bi gelsin tmmdır :) turplu su denedim bırakmak hiç istememiştim ama saçlarımı döktü Şimdi maya maskesini deniycem..Teşekkürler cnm bu arada seninde saçların seyrek değil ama cılız seyrek saçlı olan insan çok şükretmelisin cnm..
cok begendim saclArinii cok guzel olmus :))Saçlarımı normalde açık bırakırım ama bunları evde can sıkıntısından yaptım. Nasıl olmuş sizce? :)
Çok teşekkür ederim. Çok sevindim beğenmene.Çok beğendim sac
cok begendim saclArinii cok guzel olmus :))
Kiz nasil uzattin mikkemmell
Kiz nasil uzattin mikkemmell
bu saçı nasıl yapabilirim ? wag maşa mı normal mi?
Saçlarina bayildim sende cok tatlisin masallah:) bende kahkül kestirmek istiyorum saçlarımın seyrekliği düzlüğü falan aynı seninkisi ama kuaförlere güvenemiyorum sen keserken nelere dikkat ediyosunkızlarr buda benimm kahkülümü kendim kesiyorum 2 senedir kullanıyorum nerdeyse bide seyrek olmasa
başak. bence kuaföre gidip saçını değişik bi model kestirArkadaş lar bi bakın ne yapayım bu saçlara
kızlarr buda benimm kahkülümü kendim kesiyorum 2 senedir kullanıyorum nerdeyse bide seyrek olmasa