- Konu Sahibi VsneLroCCo
- #3.421
Eki Görüntüle 1206988
Kendi rengim doğallığı sevmek böyle bişeeey :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kurabiye saçına bittim )
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 1206988
Yanlış olmuşbencede süper ama benden alıntı yapmışsın arkadaş göremez sanırım :)
Saçların ve yUzün çok güzel maşAllah :)) saçlarım için neler kullanıyorsun?paylaşîrsen sevinirim ...
Teşekkür ederim canım benim ben saçlarıma sampuan olark elidor kullaniyorum ve dogum kntrol hapini toz haline getirim sampuana koyuyorum onun haricinde maşa duzlestiri kullnmiyorm sac kurutma makineside kullanmam arada bir aklma geldikce badem yagiyla çam terebantin yagini karistirip sac diplerime masaj yapıyorum iki uc saat bekletyorm ama aklma geldikce gecen sene omzumdaydi saclarim smdi belmde canim
samsung s3 tarafından gönderilmiştir.
Çok güzel saçlarınızz kısa halini de çok merak ettim
Eki Görüntüle 1206988
kızlarr maşallah hepinizin saçı bi harika..'Benim saçımda bu tabi sarıya açarken turuncu oldu yıprandı üzgünüm:/ eğer bi fikri olan olursa sarıya nasıl açabilirim diye cevap olursa beklerim
Buyrunnnn
Eki Görüntüle 1214595
ayyy canım çok teşekkür ederim mesajın için..Benim de böyleydi ya çok özledim...
Çok güzel, hayalimdeki uzunluk..
Ne kullandın açarken? Tekrar boyarsan sarı olabilir. Açık küllü sarı boya kullanmalısın.
seni buldummm :) birazdan bende yükleyecem saçımı :) sardı bu kk :)Tatlım saçının rengine bayıldım çok guzellllllll maşallah kesinlikle platin balyajlar çok yakışır
sağlıklı ne kadar düzleştirsem de kırılmıyo ama düzleştiricimde iyi oyüzdendir belki :) sadece seyrek ama onada yapacak bişey yokManik saclarin tam istedigim gibi cok saglikli gorunuo maşallah
ayyy canım çok teşekkür ederim mesajın için..
canım varya ilk açıcı yaptım turuncumsu açıldı sonra kuaför üstüne bi balyaj gibi bişey yaptı hiç beğenmedim güya sarı olcaktı hep böyle oldu..
sağolasın ttlım dediğin gibi bir boya alcam bycmm..
Eki Görüntüle 1216148 Buda benim sacim kisa uzamasini bekliyorum oleeeece sizlerin saclarin maşallah i var..
kızlarr buda benimm kahkülümü kendim kesiyorum 2 senedir kullanıyorum nerdeyse bide seyrek olmasa