- Konu Sahibi VsneLroCCo
-
- #3.141
Sağolun arkadaşlar moral verdiniz daha görmeden :) İşte böyle oldular, şükür yine de halime..
hayırlı olsun tersalfabe her ne kadar sen kendini beğenmesende ben beğendim.bir yabancı göz olarak yakışmış saçların yani.
Sağolun arkadaşlar moral verdiniz daha görmeden :) İşte böyle oldular, şükür yine de halime..
Saçlarımın düz ve maşalı hali, normalde pırasa gibi dümdüz maşa yaptıktan sonrada sevmediğim için sprey kullanmıyorum öyle olunca da hemen salıyo kendini:2:
Eki Görüntüle 492141 Eki Görüntüle 492140
Saçlarımın düz ve maşalı hali, normalde pırasa gibi dümdüz maşa yaptıktan sonrada sevmediğim için sprey kullanmıyorum öyle olunca da hemen salıyo kendini:2:
Eki Görüntüle 492141 Eki Görüntüle 492140
saçlarının her iki rengini de çok beğendim..renklerini ve kullandığın boyaları yazarsan sevinirim..
saçlarında kat var mı canım senin
bende kat yok ve önlerini böyle kestirmeyi düşünüyorum
bu aralar pek bakım yapmıyorum ama kırıklarımı aldırdım sülfatsız silikonsuz şampuan ve saç kremi kullanıyorum saçlarım düz olduğu içinde düzleştirci kullanmıyorum sağlıklı olduğu için bakımlı duruyorlar birde tek bir sefer yaptım ama olumlu sonuç aldım keratin maskesi uygulamıştım
Canım saçlarının rengi çok güzel...Bu rengi nasıl elde ettin acaba öğrenebilir miyimĞ
?
YAAAAA ÇOK GÜZEL.
BENDE İSTİYORUM........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?