Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
hayırlı olsun tersalfabe her ne kadar sen kendini beğenmesende ben beğendim.bir yabancı göz olarak yakışmış saçların yani.

Teşekkür ederim kethy beğendiğine sevindim.. Sen de epey cesur davranıp tüm saçlarını kestirmişsin hayırlı olsun, değişik olmuş ama ben cesaret edemezdim :)

Sağolun arkadaşlar moral verdiniz daha görmeden :) İşte böyle oldular, şükür yine de halime..

saçların güzel olmuş,hayırlı olsun arkadaşım.fakat bazı arkadaşların dediği gibi biraz daha kısaltsan veya aynı boy farklı bir model kesirseydin daha hoş gözükebilirdi.lütfen yanlış anlama şimdiki halide çok güzel..

Saçlarımın düz ve maşalı hali, normalde pırasa gibi dümdüz maşa yaptıktan sonrada sevmediğim için sprey kullanmıyorum öyle olunca da hemen salıyo kendini:2:
$maşalı.jpg $düz.jpg

saçlarının her iki rengini de çok beğendim..renklerini ve kullandığın boyaları yazarsan sevinirim..

3 yıldır nevacolor la 1.5 ayda 1 boyuyorum, çok ucuz bi boya cok zararı olur ucuz oldugu için dediler ama ben hiç bir zararını görmedim. Karamel+Altın sarısı karısımı iki fotograftaki renkte bu biri flaş patlamasından dolayı hafif kızılımsı çıkmıs.

saçlarında kat var mı canım senin
bende kat yok ve önlerini böyle kestirmeyi düşünüyorum

Önceden katlıydı çok ince telli ve zayıf saclarım var ama yinede dümdüz kestirdim hiç kat yok fotodaki saclarımda ve kesinlikle sacım artık daha hacimli görünmeye basladı ayrıca sacların düzse kahkül kullanımı da cok rahat oluyor tavsiye ederim... :KK34:

bu aralar pek bakım yapmıyorum ama kırıklarımı aldırdım sülfatsız silikonsuz şampuan ve saç kremi kullanıyorum saçlarım düz olduğu içinde düzleştirci kullanmıyorum sağlıklı olduğu için bakımlı duruyorlar birde tek bir sefer yaptım ama olumlu sonuç aldım keratin maskesi uygulamıştım

saclarin gercekten cok güzel masaallah :nazar: sampuan örnegi/leri verebilirmisin ? :KK34:

..............................

Eklentiler

• $318709_3476364503384_1221664191_n.jpg
    $318709_3476364503384_1221664191_n.jpg
    97,2 KB · Görüntüleme: 137
4 gündür kestirdiğim saç modeli rihanna diyelim biz bu modele :)) tarif ederken böyle söyledim kuaföre de:KK1:

$402859_464154870284430_1336489160_n1.jpg

Son düzenleme:
X