- 27 Ocak 2012
- 206
- 0
- Konu Sahibi VsneLroCCo
- #3.101
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saçlarına bayıldım tek kelimeyle müthiş, çok şanslısın :)
Canım bir şey sorabilir miyim saçının kesim şekli nasıl tam olarak, herhangi bir kat ya da perçem falan var mı yoksa düz mü? Benimde saçım uzun böyle ama dümdüz herhangi bi kesim yok ve bende kestirmek istiyorum onun için sordum :)
canımm çok teşekkür ederim gözüm gibi bakıyorum saçlarıma :)) benim çok uzadı en son çekildiğim foto en sağdaki belime yaklaştı nerdeyse (düz hali) . ama ben dalgalı kullanıyorum genelde. saçlarımın kesimi ; uçları aynı hizadaydı fakat sonadan çok hafif uzunlu kısalı yaptırdım sadece arka uç kısmına . onun dışında ön kısmımda 1senedir anca uzayan kahkülüm var pişman olmuştum hiç yakışmadı kadın kötü kesti onu uzatmaya çalışıyorum :) ve bende yaz bitiminde biraz olsun kestirmeyi düşünüyorum bakalım kıyabilir miyim bilmiyorum ben ne olursa olsun uzun saçtan vazgeçemiyorum çok alımlı çok güzel duruyor :))
Tamam teşekkür ederim :) Bende saçlarıma gözüm gibi bakıyorum valla çok seviyorum saçlarımı ve bende uzun saçtan vazgeçemiyorum :) Senin ki kadar uzun değil ama 5-6 cm daha kısadır :) Bende daha belime kadar uzatmayı düşünüyorum :) Bende kıymak istemiyorum aslında pişman olurum diye ama benimde saçlarım dümdüz ve önüme perçem attırmayı düşünüyorum bakalım :) Saçlarının doğal rengi mi peki canım çünkü çok hoş duruyor rengi çok güzelmiş :)
canım benim bak perçem attırmayı düşünüyorsan mutlaka modelini istediğin bi ünlünün veya birinin modelini göster kendin anlatma :))) ben hep bu sorunu yaşadım kendim anlattıklarımda hep farklı kestiler hüngür hüngür ağlayarak eve döndüm :))) evet tatlım saçlarımın doğal rengi yolda durduran cok oluyor rengini soruyorlar sürekli doğuştan böyle diyorum hep inandıramıyorum kimseyi :))) Hürrem e cok benzetiyorlar :)
Bende öyle yapmayı düşünüyorum çünkü anlatamamaktan çok korkuyorum şimdi araştırıyorum bakalım güzel bir model bulamadım henüz ama bulmadan da gitmicem :) Gerçekten saçlarının rengi muhteşem ya allah nazarlardan saklasın sakın bozma saçını :)
teşekkür ederim canım benimmm :)) yaşım 21 seneler sonra beyazlar çıkana kadar böyleyim :)))
Merhabalar, benim saçlarım da bunlar Herkes kestirme diyor ama kestireceğim, çok kısa olmasa da omuzlarda istiyorum. Her zaman şekillendiremiyorum, o zaman da çok bakımsız gözüküyor. Kestirirsem hem bakımı kolaylaşacak hem de çalıştığım işyerinde daha kurumsal gözükeceğini düşünüyorum.
Eki Görüntüle 480090 Eki Görüntüle 480091
saçların çok güzelmiş,maşallahı var : ) ama bencede kestirirsen dediğin gibi iş yerine daha uygun olacaktır.şimdiki halide güzel ama iş yerinde resimdeki gibi açık bırakamamıyorsundur heralde.yanılıyor muyum?
Teşekkür ederim :) İş yerinde de açık bırakıyorum bazen ama çoğunlukla at kuyruğu yapıyorum, şekillendirmezsem kesinlikle açık bırakamıyorum çünkü bakımsız ve salaş görünüyor. Aslında kıyamıyorum ama orta boy olunca şekillendirmesem de rahat kullanabilirim sanırım.
Merhabalar, benim saçlarım da bunlar Herkes kestirme diyor ama kestireceğim, çok kısa olmasa da omuzlarda istiyorum. Her zaman şekillendiremiyorum, o zaman da çok bakımsız gözüküyor. Kestirirsem hem bakımı kolaylaşacak hem de çalıştığım işyerinde daha kurumsal gözükeceğini düşünüyorum.
saçların çok güzelmiş cnm.nazar değmesin.
bence sakın kestirme çok güzel saçların varr