- 13 Mayıs 2010
- 1.117
- 215
- 123
- Konu Sahibi VsneLroCCo
-
- #3.121
merhaba ters alfabe,benim fikrim omuzlarının üstünde bir model kestirsen daha güzel olur.hem düz kullanabilirsin hem maşa ile şekillendirebilirsin.
Merhabalar, benim saçlarım da bunlarHerkes kestirme diyor ama kestireceğim, çok kısa olmasa da omuzlarda istiyorum. Her zaman şekillendiremiyorum, o zaman da çok bakımsız gözüküyor. Kestirirsem hem bakımı kolaylaşacak hem de çalıştığım işyerinde daha kurumsal gözükeceğini düşünüyorum.
Eki Görüntüle 480090 Eki Görüntüle 480091
cnm saçların çok güzelmiş maşallah, ben birde en baştaki maşalı modeli sorucam onu kendin mi yaptın ben bazen tutturuyorum bazen tutturamıorum bu kalınlığı varsa bi önerin paylaşırsan çk sevinirim
çok teşekkür ederim canım benim :)) ben maşa kullanmıyorum düzleştiricim var onunla yapıyorum :) hem daha hızlı oluyor, 3parmak kalınlığında alıyorum saçımı dışa doğru dolayarak yapıyorum
onu ben de yapardım eskiden ama sanki saç yıprandıkça pek kalıcı olmuor mu ne , saçına özel olarak uyguladığın bir bakım var mı peki tatlım çünkü düzleştirici mahvediyooone onunla ne de onsuz moddayım yanii:18:
ya dikkatimi çekmişti ama yorum yazmamıştım bundan önce,gerçekten saçlarının maşallahı var.çok güzel görünüyor.öyle saçlara sahip olduğun için seni tebrik ederim.çünkü çok iyi bakmışsın saçlarına :))
arkadaşım saçların ne güzel görünüyor öyle,benim sana söyleyeceğim çok kısaltmaki,sende kısaltmak istemediğini belitmişsin zaten.dikkat et kuaförün kafasına göre bir kesim yapmasın : ))
Kuaföre gittim ve kestirdim. Pek de istediğim gibi olmadı aslında ve eve gelince oturdum ağladımAslında ben istedim kısaltmasını ama içime sinmedi, nedenini bilmiyorum. Eskiden de hep böyle kestirirdim ama bu sefer modelini tutturamadı sanki. Neyseki çabuk uzuyor.. Fotoğrafını bu akşam yükleyeceğim.
yapma cnm ya,saçların o kadar güzel ki her modeli kaldırır bence.üzülme yani,sen alıştığın için saçlarına sana ilk günlerde garip gelmiş olabilir.dediğim gibi saçlarının maşallahı var,bak göreceksin fotoğrafı koyunca çok güzel tepkiler alacaksın.
Kuaföre gittim ve kestirdim. Pek de istediğim gibi olmadı aslında ve eve gelince oturdum ağladımAslında ben istedim kısaltmasını ama içime sinmedi, nedenini bilmiyorum. Eskiden de hep böyle kestirirdim ama bu sefer modelini tutturamadı sanki. Neyseki çabuk uzuyor.. Fotoğrafını bu akşam yükleyeceğim.
Sağolun arkadaşlar moral verdiniz daha görmeden :) İşte böyle oldular, şükür yine de halime..
hiçte dediğin gibi kötü gözükmüyor,aksine çok yakışmış :)) ama kusura bakmazsan bişey daha dicem biraz daha kısaltsan sanki daha güzel görünebilirdi.ama saçlarının bu halide hiçte kötü değil.hayırlı olsun,güle güle uzat canım :))
Çok sevindim beğendiğine:) Çok mızmızlandım sanırım şükür ki saçlarım var.. Her gören önce şok oldu nasıl kıydın diye, sonra da "biraz daha kısalabilirdi" dediler. Sanırım bu boy tam ortada kalıyor ve birşeyler yarım kalmış hissi veriyor; o yüzden daha da kısaltmam gerektiğini düşündürüyor :) Bu arasa sen de çok kısaltmadan hafifleyebilirsin..Sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?