- Konu Sahibi VsneLroCCo
-
- #2.561
iyide canım saçını tam olarak çekmemişsinki:79:bu fotoğrafta ne şekli ne uzunluğu nede gürmü canlımı seyrekmi hiçbirşey anlaşılmıyor:44:sadece tepe noktasıyla nasıl yorum yapabilirizki:44:çok hafif yan kısmı görünmüş ama oda yeterli değil haliylesen en iyisi birinden rica et o çeksin seni o zaman uzaktan çekilirse anlaşılır saçının güzelliği
dilancım saçındaki dalgalar çok güzel olmuş
bende örüyorum ama daha sık oluyo
jöle vs kullanıyomusun bide düz mü balık sırtımı örüyosun
ben 2 tane balık sırtı yapıyorum sanrım ince alıyorum bi anlatsan ay çok soru sordumm
bence bu saç örgü değil kalın maşa
selam kızlar..herkesın saçları guzel bencekendı saçlarmıda koyayım bari normalde duzler hep kıvırcık yapmaya uğraşıyorum elımde maşa buyrun
Saçlarına hasta oldum
Benim saçlarım kıvırcık. Kıvırcık saçı olup onlara aşık olan nadir insanlardanım. Uzasınlar istiyorum ama zor tabi
selam kızlar..herkesın saçları guzel bencekendı saçlarmıda koyayım bari normalde duzler hep kıvırcık yapmaya uğraşıyorum elımde maşa buyrun
Sac rengin cok hosmus.
teşekkürler....
Hani yaa ben neden göremiyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?