- Konu Sahibi VsneLroCCo
-
- #2.501
güzelmiş berenmiş.begendim ben.bende uzun zaman acık renk kulladım saçlarımı seninkine benzer renk.ama 1 yıldır hiç boyamadım kendi saç rengim geri geldi koyu.aman hiç sevmiyorum.eşim koyu seviyor aslında ben sarı.dogum yapınca tekrar acık bir renge boyayacagım.fırsat bulunca her iki saç renkli resimlerimi koyarım
harika görünüyorlar nazar değmesin
bu benim doğal rengim canım boya yok yani bende.. doğal rengim derken bir ton koyusuydu sonra denize gittim açıldı bu hale geldi . ben koyu saç sevmyrmmmm sende artık doğumdan snra değiştirirsinnnn şekerim
ne kadar güzell ,keşke benm de böyle doğal rengi olsa da boyatmasam
bu benim doğal rengim canım boya yok yani bende.. doğal rengim derken bir ton koyusuydu sonra denize gittim açıldı bu hale geldi . ben koyu saç sevmyrmmmm sende artık doğumdan snra değiştirirsinnnn şekerim
maşallah canımaaa kızlar nıe kımse yorum yapmadı kı bana ama ask olsun
oha öldüm bittimtam istediğim saçlar ve renk de öyle
denge ve dilan
ne guzel uzatmissiniz
cok guzel gorunuyor masallah
tesekur ederım tatlım denge ayrıca snada cok tesekurlerrrrrdenge ve dilan
ne guzel uzatmissiniz
cok guzel gorunuyor masallah
uzun saçlarınızı kıskanıyorum çokmaşşallah hepsine nazar değmesin Allahımm benim ne zaman belime doğru salınan saçlarım olcak başaramadıım bunu hiç bi zaman
Sinamekiyi önerebilirim sana. Saci gercekten hizli uzatiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?