- Konu Sahibi VsneLroCCo
-
- #2.061
cnm nem saçların mikemmel olmuş ama uzun saçlı halinide görmek isterim aslında
saçların çok güzel olmuş , niye acayipine gidiyor ki gayet havalı canım :))
gözün alışmadığı içindir..ben de kısa saçı çok severim, yüzü güzel olana yakışıyor walla, sana da çok yakışmış..
Maix şeker,saçların çok güzel olmuş.Güle güle kullan.
Nem,senin saçlarına da bayıldım.Kesimi harika,bir de ışıl ışıl saçların.bayanssulusmileSen de iyi günlerde kullan.yerimseniben
katnissa
HARİKA SAÇLARIN VAR.VE KENDİN DE ÇOK HOŞSUN GÜZELSİN MAŞALLAH DİYORUMM
Kİİİ BEN BU KADAR UZUN SAÇ SEVMEMEME RAĞMEN BÖYLE KATSIZ DÜZ Bİ SAÇ SEVMEMEME RAĞMEN SANA O KADAR ÇOOK YAKIŞTIRDIM Kİ YAZMAZSAM OLMAZDI..
NAZAR DEĞDİRMEM İNŞALLAH YAAA MAŞALLAH...
Bayıldım valla gidip kestiresim geldi:1hug:[/B]
valla bu kadar güzel olcağını bilsem hiç durmam ama kısa beni şişko gösteriyo ondan çekiniyorum yoksa benmde uzun zamandr kafamda bob modeli:)ayyyyyyyyyyyyyyyyyy cnm ya iyicene seviniyorum böle begenen olunca:)saçaların uzun deilseee pişman olmasın ama uzunsa pişman olman yüksekkaydirigubbakcemile3
valla bu kadar güzel olcağını bilsem hiç durmam ama kısa beni şişko gösteriyo ondan çekiniyorum yoksa benmde uzun zamandr kafamda bob modeli:)
Valla kıydıracan saçlarıma haadelikafaduldenyok kısss benim arkadaşımda kestirdi 90 kilooo veee okdr tatlı oldukiii anlatamam:)bence yüzü fazla uzun olana yakışmaz iyicene yüzü uzatır bu modelll..yuvarlak yüz için daha iyi giidio bence:)
Valla kıydıracan saçlarıma haadelikafadulden
Nem ben çok beğendim saçlarını
bakırdan kumrala döndüm sonra hiç boyamadım ben canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?