Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızı görelim tavsiyeler verelim :)))

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
benm saçlarım normelde açık kumral ben yazın tatilde gün boyunca saçlarımı papatya suyuyla yıkayıp güneşte kuruttum bu kadar açıldı kızlar .. bu da gün ışığında çekilmiş hali..

kızlar bende sarı ve tonlarını çok seviyorum saçta.ama beyaz tenli olmama rağmen kaşım gözüm koyu renk o yüzden uçlarda krepe balyaj var sadece diplerimde kumral.

bakın burda diplerindeki renk kendi rengi bu fotoda gözüküo dipleri çıkmış hali :) işte 7 günde bu kadar açıldı ben çok sewdm hem de doğal durdu die..ama boyatmak istersenz yarın kuaförüme sorucam nasıl elde edilebilirmiş boyayla die

maşallah ateş böcüğü çok tatlısın.saçlarında çok güzel yerimseniben

ateşböcüğü saçların çok güzel her iki rengide..maşallah kendinde öyle..çok hoşsun.saçlarının kendi dalgasımı ....

ekleyebildim mi bilmiyorum ama bende sarı röfle istiyorum ama yakışmayacağı kanısındayım...yine de denemeyi düşünüyorum

Shot with: <KENOX S630 / Samsung S630>

ekleyebildim mi bilmiyorum ama bende sarı röfle istiyorum ama yakışmayacağı kanısındayım...yine de denemeyi düşünüyorum

desem inan bana çok tatlı bi yüz hattın var ve çok güzel bir tenin var ama önce saçının rengini biraz açmalısın sonra sarı röfleyaptırmalısın çok güzel olur tatlım...

bir image sitesinde bunu denemiştim ama yapay oldugu çok belli... gerçekle alakası olmayacağından eminim.. düz sarı sanırım hoş olmaz ama belki sık röfle olabilir...

bir image sitesinde bunu denemiştim ama yapay oldugu çok belli... Gerçekle alakası olmayacağından eminim.. Düz sarı sanırım hoş olmaz ama belki sık röfle olabilir...

ama bence bu şekilde diil zaten daha koyu tonlarda ve sadece röfle olmali senin bu yaptiğin sadece platin renginde tek renk boya olmuş.bencede olmamiş
bnm dediğimi dene bide istersen?

ateşböcüğü saçların çok güzel her iki rengide..maşallah kendinde öyle..çok hoşsun.saçlarının kendi dalgasımı ....
ewet canım kendi dalgası..bi de ben katlı kestiriorum böle hacimli durması için yoksa sönk we düz oluo

bir image sitesinde bunu denemiştim ama yapay oldugu çok belli... gerçekle alakası olmayacağından eminim.. düz sarı sanırım hoş olmaz ama belki sık röfle olabilir...

Canım bu denediğin site neresi linkini verebilir misin?? Buradan yasaksa özelden de yazabilirsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…