Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızı görelim tavsiyeler verelim :)))

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
M

MeDuSa

Ziyaretçi
kızlar aklıma şöle bi fikir geldi hepimiz ünlülerin fotolarını koyup böle saç istiorum falan diorus ya renk veya kesim olsun burda kendi saç şeklimizi ve rengimizi paylaşırsak eğer bizim saç rengimizi beğenen arkadaşlara hangi renk kullanıp nasıl yaptığımızı daha rahat anlatırıs die düşündüm illa yüzümüz görüncek die bişi yok amaç saç şekli ve rengi paylaşımı deilmi zaten kaydirigubbakcemile5
birbirimizden yardım alsak bence daha faydalı hadi saçlarımızı görelim hihoyyyt hihoyyyt

çok ii fikir canım şu an yüklemeye waktm yok ama gece hemen yüklüorum farklı modellerini saçımın

ben geldim yine ya hani saçlarınızın fotoları görelim güzel saçları hihoyyyt
açılış benden güzel sayılmaz ama :içelim: :içelim:

Hülyalı saçların çok çok çok ama çok guzel ben de renk olarak bole ıstıyorum,pekı kuafore ne dııcemm?

Hülyalı saçların çok çok çok ama çok guzel ben de renk olarak bole ıstıyorum,pekı kuafore ne dııcemm?

cnm çok teşekkür ederim :1hug:
bu bildiğin röfle benim saçım siyahtı sonra kızıl yaptırdım sonrada kumrala boyadı kuaför ve röfle yaptı yani kumral üstüne röfle yapılmış bi saç oldu ama ben yaptıralı sanırım beş ayı geçti ve inanırmısın rengi yeni oturuo yerimseniben
ilk zamanlar açıkcası fazla hoşuma gitmemişti Çok üzgünüm çoook
beş ay içinde saçlarımın rengi deişti böle oldu hihoyyyt
platin sarısı röfle yapacağını sölemişti fazla platinde olmadı ama böle bişi oldu işte
artık boyatmakta istemiom saçımı kendi saç rengim çıksın istiom kendi saçım uzayana kadarda bu rengi kullancam sositososito
başka foto ekleyen yok muuuu kaydirigubbakcemile5

ayy saçlarını cok begendim canım maşallah permemı saçların doğal halimi öyle..hihoyyyt

yok cnm perma deil kendi dalgası
bende kuaföre uzun süreli düzleştirmek için gittim ama boyalı saça mümkün değil yapamam dedi :1no2:
çok yıpratıomuş onun için saçımı uzatıcam boyası gidince de düzleştircem o zaman sorun olmaz dedi altı ay kadar dümdüz durabiliomuş ne güzel :asigim:

ayyy saçlarında kendin kadar güzel :1hug:

yapamıommmm olmuoo

oldu cnm ama istersen benimki gibi açıkca koyayım fotonu sen bilirsin

hülyalı saclarının rengıne bayıldım,dalgasıda cok guzel ..atesbocegının resmı acılmadı bende..

hülyalı saclarının rengıne bayıldım,dalgasıda cok guzel ..atesbocegının resmı acılmadı bende..

çok teşekkür ederim cnm ateşböcüğü arkadaşımız eğer koyamamış fotoğrafını ben koyayım kaydirigubbakcemile2

canım sen koyarsan çok sewinirim ben beceremedm

ateş böcüğünün resmi açılmadığı için ben koydum kızlar çok tatlı dimi :1hug:

ateş böcüğü çok guzel ve tatlı bır kızsın maşallah, su gıbı dedıklerı bu olsa gerek :)

:)) mutlu oldum bak akşam akşam..çok teşekkr edermmm.renkleri nasıl yaptıımı merak eden warsa sewe sewe paylaşırım

:)) mutlu oldum bak akşam akşam..çok teşekkr edermmm.renkleri nasıl yaptıımı merak eden warsa sewe sewe paylaşırım

bakır rengi yani ilk fotodaki saç rengin çok hoşuma gitti canım renginin adı ne tam olarak yani

canım ben papatya suyuyla yaptım :) ama kuuaföre gittik arkadaşımla o benm saçımı gösterp aynısından istediini söledi kuaför açık küllü kumralın içine biraz dore karıştırıp yaptı aynısı oldu

doğal saça mı cnm papatya suyu ay ne güsel valla ya nasıl yaptın peki sölermisin

resmimi ymayı beceremedim ama avtarıma yada albümlerime bakarsıanız orada bulursunuz arkadaşlar .ii sohbetler ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…