E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MeDuSa
Bu saç rengini nasıl yaptığını anlatabilirsen çok sevinirimkaydirigubbakcemile2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu saç rengini nasıl yaptığını anlatabilirsen çok sevinirimkaydirigubbakcemile2
benm saçlarım normelde açık kumral ben yazın tatilde gün boyunca saçlarımı papatya suyuyla yıkayıp güneşte kuruttum bu kadar açıldı kızlar .. bu da gün ışığında çekilmiş hali..
resmimi ymayı beceremedim ama avtarıma yada albümlerime bakarsıanız orada bulursunuz arkadaşlar .ii sohbetler ...
ekleyebildim mi bilmiyorum ama bende sarı röfle istiyorum ama yakışmayacağı kanısındayım...yine de denemeyi düşünüyorum
bir image sitesinde bunu denemiştim ama yapay oldugu çok belli... Gerçekle alakası olmayacağından eminim.. Düz sarı sanırım hoş olmaz ama belki sık röfle olabilir...
ewet canım kendi dalgası..bi de ben katlı kestiriorum böle hacimli durması için yoksa sönk we düz oluoateşböcüğü saçların çok güzel her iki rengide..maşallah kendinde öyle..çok hoşsun.saçlarının kendi dalgasımı ....
bir image sitesinde bunu denemiştim ama yapay oldugu çok belli... gerçekle alakası olmayacağından eminim.. düz sarı sanırım hoş olmaz ama belki sık röfle olabilir...