• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarımın uçları çok sert ne yapmam gerekio:((

• Konu Sahibi Konu Sahibi simge17
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
S

simge17

Ziyaretçi
kızlaar benm sorununum saçlarımın uçlarının çok sert olması.Önceden böyle deildiler...:kızgın: kestirmek de istemiyorum uzatmaya karar verdim ve 4 aydır da kestrmiyorum bana önerebileceğiniz saç bakım ürünü var mı??

cnm bende aynı sorunu yaşıorum ama napcam bilmiorumm bilen arkadaşlar inş bizlerle fikirlerini paylaşırlar

bide benm saçımda hiçbi işlem yok sadece arada düzleştiririm o kadar. dün babam bile saçların ne kadr sert dedikafamçokkarıştı

bide benm saçımda hiçbi işlem yok sadece arada düzleştiririm o kadar. dün babam bile saçların ne kadr sert dedikafamçokkarıştı

o hiç işlem olmadığı halde nasıl sert olduki saçların :1shok: benim kaç kere boya yapıldı ve çoğu kezde düzleştiriorum.
ama düzleştirmek gerçekten çok fazla zarar verio saça :çok üzgünüm:

haftada 2 kere yağlarla masaj yapıyorum ama yine sert yine sert..

elidorun koparak dökülmelere ve kırıklara karşı saç bakım maskesi var o benim saçımı azda olsa farkedilir şekilde yumuşattı istersen bi dene

Back