• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri saçlarımın uçaları çok kırıldı yardım edin

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

gamze159

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
313
1
96
Samsun
arkadaşlar saçımım çok sık düzleştiriyorum haliyle de kırılıyo yani.
kestirmeden bi çözümü var mı acaba merak ediyorum.
yardım ederseniz sevinirim :))

cnm onarıcı bakım serumları var... Oriflame in ekim ayında vardı böyle bir ürünü bende vericektim ama stokta kalmamıs herkes hücum etmiş:)
o kampanyaları bitakip et istersen.. Özeldeden msj atıp nerden temin edbilecğini sorabilirsin:)

kırıklar yanıklar kestirmeden düzelmez, sadece yumuşak tutabilirsiniz, ve ilerlemesini önlersiniz. bence çözüm aramak yerine önlem almak gerekli. madem ki düzleştiriciden vaz geçemiyorsunuz, o zaman düzleştirici öncesinde kullanmak için ısısya karşı koruyucu serum alın. bu şekilde kırılmaların önüne geçebilirsiniz.

Gliss'in bi ürünü var böyle, ama 80 dereceye kadar koruyormuş, düzleştiriciyle bunun 3 katı ısı veriliyo, gene de korur biraz, en azından kolay bulursun: Gliss: Nutri Protect 80° Isıya Karşı Koruyucu Kür
Bi de Toni&Guy'ın Iron It Heat Defence isminde bi koruyucu ürünü var, internetten satın alabilirsin, ama biraz pahalı bu Gliss'e göre. Resmi burda:
57e8dff51ead608e3f3fe3f.jpg

Son düzenleme:
Back