saclarimin sarimsak ve zeytinyağı ile inanilmaz değişimi:))

cevizli_tarcinli_kek

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2014
28
19
18
arkadaşlar hepimizin sorunu ortak benimde saclarim son zamanlarda oldukça inceldi ve seyrelmeye başlamıştı. Ne yapmam gerektigini arastirdim okudum denedim ve sonuc aldigim sarimsak ve zeytinyağı kurune şükürler olsun...sarimsak kürünün nasıl yapildigini biliyorsunuzdur zeytinyağı nin icine yani yarim kavonoz zeytinyağı nin içine 2 baş sarimsak rendeledim daha sonra icine 1 şişe bademyagi 1sise çörek otu yağı 1sise hint yağı gibi akliniza gelebilicek ve saçınızada yaricak yağları kavonoza bosaltabilirsiniz..1 2 gün sarimsagin özü çıktıktan sonra kullanicaginiz kadarini kaseye alin içine 2 bıldırcın yumurtası 1bephanten 1evigen 1de bemix kirin 2kasik sirke de ilave edip bikac damlada csm trebenti ekleyebilirsiniz..harika bi karışım bu kizlar ben genelde geceden sürüp sikics sarıp yatıyorum sabah yikiyorum ben yatamam sabaha kadar derseniz eğer gündüz yapin en az 2saat bekleyin daha sonra cam trebenti eklenmiş sampuan iniz ile yikayin arinmasi inanin cokkk kolay ben 2kere yikiyorum sacimi ve ariniyo..koku meselesine gelince yıkadıktan sonra koku kalmiyo benim sacimda amann dicegim bi koku gerçekten olmadi..ben yaklasik 1ay kadar yaptim yeni saçlarım cikti sağlığına kavuştu saçlarım parlak ve gur...ben gayet memnunum

Ay zormuş be üşendim 😄😄😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

denicemm canım baya baya çıktı mı sahi saçların yoksa tüy şeklinde mi kaldı benim inanılmaz azbir avuç bile kalmadı saçlarım..ağlıcaamm

cnm usenicek bisi yok aslında kavonozu hazirlar bikaç ay kulkanabilirsin güneş gormeyen biyerde yada buzdolabinda bile saklayabilirsiniz kullanirken azicik isitin yeterli çünkü saclarimizin bakima ihtiyacı oluyo işlem görmüş oluyo biyerden sonra dökülmeler basliyo bu maske birebir en azindan cok doğal ve etkili

Arkadaslar sarimsak kokusu icin sacinizi yikamadan once bir bardak sut ile yavas yavas yikayin biraz bekletin cok ise yariyor sut ziyanolmasin derseniz bazen sute su karistirarakta yapiyorum inanin o gunlerce suren koku kalmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…